Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα στο Βλαχιώτη

Μια συναυλία, όπου θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια διοργανώνεται την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Βλαχιώτη Λακωνίας. Στη συναυλία συμμετέχουν ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα ενώ στα μουσικά ταξίδια τους θα συνταξιδέψει και ο τραγουδοποιός Σταμάτης Χατζηευσταθίου.


Ο Παντελής Θαλασσινός διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.

Η Γιώτα Νέγκα, μια νέα ερμηνεύτρια που ήδη έχει αφήσει το δικό της στίγμα στη δισκογραφία αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις, χρωματίζει μοναδικά με τη φωνή της κάθε τραγούδι που ερμηνεύει.

Μαζί τους για πρώτη φορά και ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Σταμάτης Χατζηευσταθίου, ο οποίος εδώ και χρόνια συνεργάζεται με αξιόλογους ερμηνευτές, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο νέος του δίσκος με τίτλο «Σαν των ανθρώπων τις φωνές», όπου εμφανίζεται και ως ερμηνευτής.

Ο Παντελής Θαλασσινός, η Γιώτα Νέγκα και μαζί τους ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου ερμηνεύουν σπουδαία τραγούδια, ακολουθώντας πάντοτε τη διάθεση της βραδιάς, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που διακρίνεται για την επικοινωνιακή του διάθεση. Μία συναυλιακή βραδιά για όσους αγαπούν το καλό ελληνικό τραγούδι.

Πληροφορίες: Εθνικό στάδιο στο Βλαχιώτη Λακωνίας, την Τετάρτη 11 Αυγούστου, ώρα έναρξης: 21.00. Η συναυλία διοργανώνεται από το δήμο Έλους και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: