Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Εκατόν πενήντα (150) δημότες συμμετείχαν στην εκδρομή στην Αγία Θεοδώρα.

Στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς της, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας πραγματοποίησε με επιτυχία την 6η κατά σειρά μονοήμερη εκδρομή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Έτσι, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, εκατόν πενήντα (150) δημότες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα Μεγαλουπόλεως και τον οικείο Ατμοηλεκτρικό Σταθμό.
Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στην εκδρομή ξεναγήθηκαν αρχικά στον ΑΗΣ (Ατμοηλεκτρικό Σταθμό της ΔΕΗ) Μεγαλόπολης, όπου και εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο περίφημο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, σε ένα πραγματικά γαλήνιο και πανέμορφο τοπίο που αποπνέει ηρεμία και προκαλεί ανάταση ψυχής.
Οι δημότες μας – προσκυνητές θαύμασαν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα, το ανεξήγητο θαύμα της φύσης με τα δεκαεπτά πελώρια δένδρα να στέκουν αγέρωχα πάνω στη στέγη του ναού, την ίδια στιγμή που από τα θεμέλιά του αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού.
Κατά την επιστροφή, έγινε μια στάση σε ένα ειδυλλιακό τοπίο - την πηγή του ποταμού Ευρώτα, στην περιοχή του Λογκανίκου, ενώ επόμενος σταθμός ήταν το γραφικό Καστόρι, όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τον απογευματινό καφέ τους.
Τους εκδρομείς συνόδευσαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Γκουβούσης και μέλη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, καθώς επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Διαμαντάκος, σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα.
Αποχαιρετώντας τους συνοδούς κι έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων, οι δημότες εξέφρασαν την επιθυμία – αίτημα για τη διοργάνωση επόμενης εκδρομής.
Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας συνεχίζει, ωστόσο, να δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ευθύνης της, δίνοντας πάντα προτεραιότητα και πρωταρχικό ρόλο στον κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα της υγείας.


Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: