Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του υποψηφίου κ. Γιάννη Γρυπιώτη στον Δήμο Νιάτων.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Η πορεία και ο αγώνας για την ανανέωση της σύγχρονης κοινωνίας μας ξεκίνησε. Με ανοικτό διάλογο, διαβούλευση και γόνιμη συζήτηση με τους δημότες Νιάτων, Απιδιάς και Αγίου Δημητρίου, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, δόθηκε το έναυσμα της μεγάλης αλλαγής, της προόδου και της ανάπτυξης του τόπου μας.
Όλοι μαζί, ξεκινάμε δυναμικά, κοντά στο δημότη. Ενστερνιζόμαστε την άποψή του, αφουγκραζόμαστε το πρόβλημά του, υιοθετούμε την άποψή του, υλοποιούμε την πρότασή του. Στόχος μας: η δημιουργία ενός πρωταγωνιστικού δήμου, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε.
Με σύνεση, λογική, χωρίς συμφέροντα και προσωπικά οφέλη, παραμερίζοντας κομματικές πεποιθήσεις και δογματισμούς, ανοίγουμε το δρόμο για μια ανεξάρτητη, σύγχρονη, δημοκρατική κοινωνία, βασιζόμενοι σε πρόγραμμα και αρχές ουσιαστικών θέσεων, για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής μας.
Με σύμμαχο τη συναίνεση των πολιτών του Δήμου Ευρώτα, προχωρούμε δυναμικά στη σύνθεση αυτής της κοινωνίας που θα βασίζεται στο διάλογο, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό, τη διαφάνεια και την ισονομία.
Στοίχημά μας: η ισόρροπη ανάπτυξη των πρώην ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ Δήμων, να επιφέρει στο διευρυμένο Δήμο Ευρώτα ποιοτική αναβάθμιση με σχέδιο, ιεράρχηση στόχων και προτεραιοτήτων.
Σας θέλουμε όλους μαζί στο πλευρό μας. ΜΑΖΙ, σε κάθε συνάντηση. ΜΑΖΙ, σε κάθε προσπάθεια, ΜΑΖΙ δυναμικά …να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ισχυρό, το Δήμο Ευρώτα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ιωάννης Γρυπιώτης
Δήμαρχος Σκάλας
Υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: