Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»ΔΗΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Τους υποψήφιους δημάρχους στο νομό Λακωνίας με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ, ανακοίνωσε η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο παλαιό Δημαρχείο της Σπάρτης και παρουσίασε ο Δημήτρης Μαστρογιαννόπουλος, μέλος της ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:

- Υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Σπάρτης: Βαγγέλης Βαλιώτης. Αγρότης. Μέλος της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) με δράση για τα δικαιώματα της μικρομεσαίας αγροτιάς στη Λακωνία και ευρύτερα. Από το 1990 έως το 1998 πρόεδρος της κοινότητας Κονιδίτσας. Από το 1999 μέχρι σήμερα δήμαρχος του Δήμου Οινούντος.


- Υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Μονεμβασίας: Δήμος Δημητρόπουλος. Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ. Δασολόγος, προϊστάμενος της Δασικής Υπηρεσίας Μολάων.

- Υποψήφια δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα: Σταυρούλα Σταματάκου. Μέλος του ΚΚΕ. Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το 2007 και το 2009 ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με τους συνδυασμούς του ΚΚΕ. Μέλος της Γραμματείας Εκπαιδευτικών Λακωνίας του ΠΑΜΕ.

- Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Μάνης: Ηλίας Γεωργαράκος. Πολιτικός Μηχανικός. Εργάστηκε κατά διαστήματα ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων. Με αντιδικτατορική δράση. Συνελήφθη και βασανίστηκε από τη χούντα των συνταγματαρχών. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών '67-'74 (ΣΦΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: