Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Επανειλημμένως, το θέμα της ΔΟΥ Σκάλας έχει απασχολήσει υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου σας. Παρά το γεγονός ότι, η εν λόγω υπηρεσία (ΔΟΥ) διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και προσοντούχο δυναμικό, συμβάλλοντας ουσιαστικά τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και στα οικονομικά του Κράτους, εντούτοις, υπάρχουν εισηγήσεις για την παύση λειτουργίας της.
Είναι ευρέως γνωστό ότι,
πρόκειται για μια ΔΟΥ σαφέστατα λειτουργική, η οποία εξυπηρετεί πλέον των 10.000 κατοίκων και βρίσκεται στη Σκάλα, στην έδρα δηλαδή, του νέου διευρυμένου Δήμου Ευρώτα.
Μιλώντας, δε, για το Δήμο Ευρώτα, σας ενημερώνω ότι, περιλαμβάνει καταρχάς τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους Σκάλας, Έλους, Κροκεών, Νιάτων και Γερονθρών. Πρόκειται για ένα μεγάλο δήμο - αγροτικό στο σύνολό του, ο οποίος στερείται αστικής μορφής, ενώ αποτελείται από 29 τοπικά διαμερίσματα απομακρυσμένα μεν, αλλά τεραστίας γεωγραφικής εκτάσεως.
Εν όψει των σημερινών δύσκολων κι επώδυνων συνθηκών, η σχέση Κράτους - Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρέπει να αποκτήσει λειτουργικά και αντιγραφειοκρατικά χαρακτηριστικά, προς όφελος των πολιτών.
Στη βάση αυτή, λοιπόν, θα παρακαλούσα, ως εκλεγείς Δήμαρχος Ευρώτα, για την πολιτική σας βούληση, ώστε η ΔΟΥ Σκάλας να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.
Οι υπηρεσίες σας γνωρίζουν τη θετική συμβολή τόσο του έμψυχου δυναμικού της ΔΟΥ Σκάλας, όσο και της ίδιας της υπηρεσίας στην ευρύτερη περιοχή.
Εκφράζοντας την κοινή επιθυμία και το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Σκάλας, αλλά και του συνόλου των πολιτών του Δήμου Ευρώτα, πιστεύω ότι, θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας για την παραμονή λειτουργίας της ΔΟΥ Σκάλας.
Με τιμή
Γιάννης Γρυπιώτης
Δήμαρχος Σκάλας
Εκλεγείς Δήμαρχος Ευρώτα

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άλλαξε βρε γιαννάκη λίγο το κείμενο.. θα λένε πως δεν ξέρεις άλλες λέξεις..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ, ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΕΕ..... Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο!σιγά μην είναι το λεξιλόγιο το πρόβλημα....αυτό είναι το λιγότερο....

Ανώνυμος είπε...

για να έχεις όραμα απαραίτητη η φαντασία.. ίδιο λεξιλόγιο σημαίνει απουσία φαντασίας.. απουσία φαντασίας σημαίνει τα ίδια και τα ίδια μια ζωή, σημαίνει στασιμότητα.. φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

TORA TI SHESI EHI H BOURTSA ME TH....
FANTSIA.... ALLO PALI TOYTO. GIA PES MOY APO FANTASIA HORTASE KANIS? ETSI GIA NA KSERO!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν νομίζω πως έχει νόημα να συζητά κανείς με οπισθοδρομικούς.. άδικα χάνουμε τα λόγια μας.. για άλλη μια φορά είμαστε χαμένοι από χέρι..

Ανώνυμος είπε...

Αν πας σχολειο κοιτα να μαθεις γραμματα και να γινεις κατα το δοκουν
σωστο ατομο κ ασε εμας τους οπισθοδρομικους στη σκουρια μας. Ισως
παρασκουριασαμε, παρτε τη ζωη στα χερια σας οσο ειναι καιρος. Και προ παντων ΜΗΝ αφηνετε εμας τους οπισθοδρομικους να σας χειραφετουν. Και μια παροτρυνση αν θες αω οχι o.k.
Ασε τη φαντασια κ προσγειωσου

Ανώνυμος είπε...

εγώ φίλε μου το τελείωσα το σχολείο, για εσένα δεν ξέρω. κι όταν πήγα εγώ σχολείο οι καθηγητές μου με έμαθαν να κοιτάω μπροστά. να μην μένω στο παρόν και ακόμη χειρότερα στο παρελθόν. όταν λοιπόν φτάσεις στην εποχή μου έλα να με βρεις. θα χαρώ να σε "κεράσω" μερικές από τις ιδέες μου, τις οποίες εσύ και οι όμοιοί σου θέλετε να καταπνίξω.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΝΕΙΡΑ Κ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΟΙΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ, ΔΗΛ. ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, Κ.ΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ
ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

υ.γ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΡΕΦΩ ΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ δεν θέλω να μου στερείς το όνειρο. δεν θέλω και δεν θα σε αφήσω. γενικά μιλώντας πάντα, δεν έχω προσωπικά μαζί σου. όμως το σύστημα και εσείς, οι μεγαλύτεροι, μας φτάσατε σε αυτό το τέλμα. πρέπει, τουλάχιστον, να μας αφήσετε να κάνουμε όνειρα, να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ Η ΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΩΝ. ΑΠΛΑ ΑΔΡΑΝΗΣΑΜΕ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ, ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΚΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

AS PO KE EGV KATI OTI MPOREI NA KYBERNANE THS GENIAS SOU KYRIE H KYRIA ALLA TIS APOFASEIS GIA THN DIAXEIR. THS PATRIDAS MAS DEN THN KANETE MAZI!!! KI AS TA FAGATE MAZI OPOS EIPE KAPIOS EFTRAFHS KYRIOS!!!!
P.S. DEN KSERO AN EINAI AKRIVOS THS GENIAS SAS.