Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δημοτικός συνδυασμός <ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ> με επικεφαλής τον Φίλιππο Πήλιουρα στο νεοσύστατο Καλλικρατικό δήμο Ευρώτα, ανακοινώνει ότι: μετά τις επαναληπτικές εκλογές τις 14ης Νοέμβριου 2010 με το γνωστό οριακό αποτέλεσμα και με βάση στοιχείων που προέκυψαν, η υπόθεση της εγκυρότητας των εκλογών στον δήμο Ευρώτα βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
Συνδημότισσες και συνδημότες, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους εσάς,
για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την τιμή που μας κάνατε, ώστε με την στήριξή σας να έρθει η <μεγάλη ανατροπή.. Θέλουμε δε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από οποιαδήποτε θέση τελικά και αν υπηρετούμε τον Δήμο, θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και δεν θα προδώσουμε την ψήφο σας.
Με τη ευκαιρία των εορτών σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία σε όλους.
Καλή Χρόνια .
Εκ του Συνδυασμού.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΦΑΓΑΜΕ....ΤΟΥΣ 800....ΟΙ 11 ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ.....ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας έφτανε η μια ήττα στο δήμο θέλατε να πάρετε και τον ΤΟΕΒ . Δεν σας βγήκε και κάνετε προσφυγή στο Εκλογοδικείο , για την τρίτη ήττα και φαρμακερή.
Γιατί δεν αναφέρεται στο δελτίο τύπου τα στοιχεία που πρόεκυψαν από το αποτέλεσμα των εκλογών για την προσφυγή σας στο εκλογοδικείο? Είναι παράνομη η μεταδημότευση μου που ζω στη Σκάλα από το 2004 με την οικογένεια μου και αναφέρεται το όνομα μου στη δικογραφία που έχετε καταθέσει? Έως πότε θα έχετε αυτό το περίσσιο θράσος να διχάζεται κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

akoma sto perimene esi!!!! osa de ftanei i alepou ta kanei kremastaria!! NA APANTATE EPI TIS OUSIAS

Ανώνυμος είπε...

ante na ta ma8oume epitelous na teleiwnoume.mayres giortes pername mexri na ma8oume!!!!molis ma8ete peite mas ki emas kale!