Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ- ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Τελετή παράδοσης - παραλαβής της Δημοτικής Αρχής των Καποδιστριακών δήμων ΕΛΟΥΣ και ΝΙΑΤΩΝ στη Δημοτική Αρχή του νεοσύστατου Δήμου ΕΥΡΩΤΑ, θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί 11:30 στο δημαρχείο  Νιάτων και στις 13:00 στο δημαρχείο του Δήμου Έλους.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης και παραλαβής στους δήμους ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ  και ΚΡΟΚΕΩΝ.
Την προσεχή Κυριακή στις 10:00 το πρωί  θα γίνει η πρώτη,  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου ΕΥΡΩΤΑ στην σύνθεση που προέκυψε μετά τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στην έδρα του Δήμου ΕΥΡΩΤΑ στη ΣΚΑΛΑ,  όπου καλούνται να εκλέξουν πρόεδρο, αντιπρόεδρο και γραμματέα, όπως επίσης και τους συμβούλους που θα στελεχώσουν την Οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας.Η ψηφοφορία θα είναι μυστική
Την ίδια ημέρα(Κυριακή 2/1/2011), και ώρα 18:00 θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, για την εκλογή των προέδρων και των αντιπροέδρων στα Δημοτικά Διαμερίσματα των  Δήμων (Έλους - Σκάλας). Το συμβούλιο του δημοτικού διαμερίσματος εκλέγει στην ίδια συνεδρίαση, σε δύο διακριτές φάσεις, τον πρόεδρο του Συμβουλίου τους Δ.Δ., και τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου του Δ.Δ. Η διαδικασία εκλογής εδώ γίνεται με φανερή ψηφοφορία.
Τοπικά συμβούλια
Για  τα Τοπικά Συμβούλια ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του τοπικού Διαμερίσματος, είναι ο υποψήφιος σύμβουλος του πλειοψηφήσαντος στο τοπικό διαμέρισμα συνδυασμού, που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους προτίμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: