Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΟΥΣ- ΝΙΑΤΩΝ

Από ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ- ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ
Σήμερα Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής του Δήμου Νιάτων στον δημαρχιακό κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο από τον απερχόμενο Δήμαρχο Νιάτων κ. Γεώργιο Ντόβολο στο νέο Δήμαρχο του νέου δήμου Ευρώτα κ. Γιάννη Γρυπιώτη.
Στην τελετή ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ευρώτα κ.κ Διαμαντάκος Δημήτριος,Παυλάκης Παναγιώτης, Χρήστου-Μιχαλούτσου Νικολέτα, Παναγιωτακάκος Ηλίας, ο πρόεδρος ΚΕΔΕΕ Πολολός Παναγιώτης και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΔΕ Παπαχρήστου Ευθύμιος.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Νιάτων κ. Ντόβολος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το έργο που επιτέλεσε σαν δήμαρχος Νιάτων, και τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχουν στον δήμο Νιάτων, και έδωσε την υπόσχεση ότι θα είναι κοντά σε οποία βοήθεια του ζητηθεί.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ευρώτα ευχαρίστησε τον κ. Ντόβολο, το έργο του .
Ακολούθησε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τους υπαλλήλους του δήμου, όπου με τη σειρά τους ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως και ορισμένες διευκρινίσεις με τις καινούργιες αλλαγές που επιφέρει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
Ο δήμαρχος ζήτησε από τους υπαλλήλους να καταγράψουν τα προβλήματα και τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν και τόνισε ότι η 1η Ιανουαρίου θα είναι μια δύσκολη μεταβατική περίοδο για την οργάνωση του δήμου στην  οποία προσβλέπει να έχει ολοκληρωθεί στους πρώτους τρεις μήνες .
Στη συνέχεια οι προαναφερόμενοι αιρετοί του δήμου Ευρώτα μετέβησαν στο δημαρχιακό κατάστημα του δήμου Έλους στο Βλαχιώτη, για την παραλαβή και παράδοση, όπου τους υποδέχθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος Έλους κ. Μιχάλης Μανωλάκος, με τον αντιδήμαρχο του δήμου Έλους και νυν αντιδήμαρχο δήμου Ευρώτα κ Ιωάννη Πλατανίτη, με τους νεοκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους κκ. Αλεξανδράκο Γεώργιο Βέρδο Δήμο, Μπαλαμπάνο Βασίλειο, Γκουβούση Κρητικάκου Αργυρώ, οι εκλεγμένοι στη Δημοτική κοινότητα Βλαχιώτη κκ. Ζάχος Κωνσταντίνος, Μαρτσούκος Ιωάννης και Τρανταφύλλης Παναγιώτης.
Ο δήμαρχος Έλους ευχήθηκε στο δήμαρχο Ευρώτα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και έδωσε έμφαση στην ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού και την άμεση λύση των θέμα των απορριμμάτων.Επίσης, δήλωσε ότι  θα είναι παρών εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο σε όποια βοήθεια του ζητηθεί.
Ο δήμαρχος Ευρώτα ευχαρίστησε τον κ Μανωλάκο και τόνισε ότι η προσπάθεια στο να πάει μπροστά ο δήμος χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλη τη δημοτική αρχή και πρέπει ο καθένας από εμάς να αναλάβει τις ευθύνες του.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γρυπιωτης επισκέφθηκε τα γραφεία των δημοτικών υπαλλήλων όπου τους ευχήθηκε καλή χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: