Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ευρώτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσία αρχών του τόπου και πλήθους κόσμου, τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ευρώτα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.
Στην τελετή χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ. Ευστάθιος, ο οποίος μετά το πέρας της ορκωμοσίας ευχήθηκε στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής ΝΔ Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος και ο νομάρχης Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Φούρκας, οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλή δύναμη, στη νέα δημοτική αρχή.
Ακολούθως, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Γρυπιώτης, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους, αναφέρθηκε στο όραμα της παράταξής του για το νέο διευρυμένο δήμο, δίνοντας για άλλη μια φορά ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της αγροτοκτηνοτροφίας.
Παράλληλα, δε, υποσχέθηκε ότι, θα αναλώσει όλες του τις δυνάμεις -παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία- προς όφελος των πολιτών του διευρυμένου Δήμου Ευρώτα.
Η τελετή ολοκληρώθηκε όταν οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό ορκωμοσίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Οιτύλου και νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο δήμαρχος Μυστρά κ. Δημήτρης Αποστολάκος, ο δήμαρχος Νιάτων κ. Γεώργιος Ντόβολος, ο δήμαρχος Κροκεών κ. Δημήτρης Νταλιάνης, ο δήμαρχος Θεραπνών κ. Ιωάννης Ράλλης, οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι κκ. Ηλίας Κανελλάκης και Παναγιώτα Στέρπη, νομαρχιακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών, φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.
Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ
Δημοσίευση σχολίου