Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Με σημερινή ανακοίνωση, ο νέος δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης πρότεινε  τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων,πρόεδρου συμβουλίου και προέδρων ΔΕΥΑΔΕ** και ΚΕΔΕ* που θα αναλάβουν επίσημα καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2011.
Αντιδήμαρχοι είναι οι κάτωθι:

ΔΗΜΟΣ
ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ       ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΛΕΤΑ
ΕΛΟΥΣ                ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΑΤΩΝ              ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΟΚΕΩΝ           ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ  ΗΛΙΑΣ
ΣΚΑΛΑΣ              ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ:
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΔΕΝΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
 ΚΔΕΕ*:                     ΠΟΛΟΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΕΥΑΔΕ** :             ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

** ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ
* ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 59
Αντιδήμαρχοι
2. Ο αριθμός των αντιδημάρχων στους δήμους που προέρχονται από συνένωση κατά τον παρόντα νόμο ορίζεται ως εξής: Σε δήμους με πληθυσμό έως πέντε χιλιάδες (5.000) κατοίκους ορίζονται έως δύο (2) αντιδήμαρχοι, ενώ σε δήμους με πληθυσμό πάνω από πέντε χιλιάδες έναν (5.001) και έως είκοσι χιλιάδες (20.000) κατοίκους ορίζονται έως τέσσερις (4).

Νομίζω ότι ο Δήμος Ευρώτα βρίσκεται στην κατηγορία μέχρι και 20000 κατοίκους. Είναι πολλοί οι Αντιδήμαρχοι που έχουν οριστεί.

Ανώνυμος είπε...

όχχι, εντάξει είναι.
Δεν διάβασες ότι αν οι δημοτικές ενότητες που συνεννώνονται είναι από 5-7 έχουμε προσαύξηση έναν Αντιδήμαρχο (...κάτι σαν bonus φαντάσου τον).
Ο Δήμος Ευρώτα προέκυψε από συννένωση 5 δημοτικών ενοτήτων, οπότε κερδίσαμε το bonus που σου έλεγα παραπάνω.

Rasp

Ανώνυμος είπε...

Η Σκάλα εξασφάλισε το καρναβάλι της με κάποιον που το γνωρίζει καλά ....

Ανώνυμος είπε...

για τα καρναβαλια γενικος ειμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω θελω να δω τι θα κανει η αντιδημαρχος στο δημο γερονθρων που δε ξερει ουτε το ονομα τησ να γραφει τι ξερει απο εργα!!! απο μελετες!!! εχει να πεσει πολυ γελιο σε αυτον το δημο αχ τη εχουν να δουν τα ματια μασ ακομη!!!!!!!!!!!!!!!αντιδημαρχος με 50 σταυρους που φτασαμε!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΕ +600 ΨΗΦΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ . ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ? ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΙΑ Β Λ Α Χ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχεις και αυτοι που την ψηφησαν βλαχοι ειναι!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχετε και οι δυο αλλωστε καποια πραγματα δεν κρυβονται καθενασ με την κλαση του

Ανώνυμος είπε...

tsitomata pou exeteeeeeeeeeee....tsito8ite kai allo,8a sas perasei !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ )ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Χ Α Ζ Η ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκαβαλήσει την καρέκλα της η προηγούμενη αντιδήμαρχος Γερονθρών στις 31 /12/2010 και μετά βλέπουμε:
Οσο για την επερχόμενη σας διαβεβεώ ότι θα είναι ασυγκρίτως καλύτερη από την απερχόμενη.Αλλά γιτί ζορίζεστε; Έτσι αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός στις αυτοδιοικητικές εκλογές.Έκτός και δεν αποδέχεστε την ετυμηγορία του γιατί δεν σας βγήκε το αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε αυτά έχει η Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

de nomizo file mou oti apofasise o laos giauto to apotelesma meriki leutades pou plironan apofasisan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gia to apotelesma............ mipos kano lahos? ti exeis na peis giauto??

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

poli fantasia vlepo apo pilioura meria. mallon kapio pedaki troei ta paramithia pou tou serviroun, akou leei leftades!!!!