Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ.

Από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ευρώτα ανακοινώνεται ότι η περισυλλογή και αποκομιδή απορριμμάτων στους πρώην δήμους Γερονθρών και Νιάτων θα πραγματοποιείται, για τον πρώην Δήμο Γερονθρών, Τρίτη και Παρασκευή και για τον πρώην Δήμο Νιάτων, Δευτέρα και Πέμπτη.
Ο ένας εκ των δύο αντιδημάρχων  υπεύθυνος για την καθαριότητα,  κ. Παυλάκης Παναγιώτης επιβλέπει τη διαδικασία της περισυλλογής και αποκομιδής των απορριμμάτων, συνοδεύοντας τα δύο οχήματα που  διαθέτει ο δήμος , ένα απορριμματοφόρο και το πολυμηχάνημα του πρώην δήμου Σκάλας, το οποίο χρησιμοποιείτε για τα στενά δρομάκια των δημοτικών διαμερισμάτων, έως ότου προμηθευτούν ένα μικρό απορριμματοφόρο.
Να σημειώσουμε ότι  στους παραπάνω δήμους η αποκομιδή και η περισυλλογή  των απορριμάτων την είχε αναλάβει ιδιώτης εργολάβος του οποίου η σύμβαση έληξε με το τέλος της χρονιάς.
Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου ζητεί την κατανόηση των κατοίκων του δήμου, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.
Ο αντιδήμαρχος κ. Παυλάκης καταγράφει όποιες ελλείψεις υπάρχουν και όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι δημότες, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των πρώην δήμων, ή στο τηλέφωνο του δήμου Ευρώτα στο, 2735022222.

Δεν υπάρχουν σχόλια: