Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΡΩΤΑ

Με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 στα γραφεία του ΑΣΕ Σκάλας, αντικείμενο της οποίας ήταν η καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες της περιφέρειας Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες, επισκέφθηκαν τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα, για να διαπιστώσουν εκ του σύνεγγυς τις φθορές που η τελευταία έχει υποστεί, ιδίως κατά την πάροδο των τελευταίων ετών.

Πράγματι, οι προαναφερθέντες διαπίστωσαν την επικινδυνότητα της γέφυρας και κατόπιν αιτήματος του κ. Γρυπιώτη, ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε αφενός για την άμεση αποκατάσταση των φθορών και αφετέρου για οριστική επίλυση του προβλήματος, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση κι εξυπηρέτηση των διερχόμενων πολιτών.
Κατόπιν τούτου, ο κ. Τατούλης όρισε υπεύθυνο τον κ. Πουλοκέφαλο (πρόεδρο Περιφερειακού συμβουλίου), ώστε σε συνεργασία με τον κ. Γρυπιώτη να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.
Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: