Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Σχετική ηρεμία με τους αλλοδαπούς. Αποδίδουν τα μέτρα

Μπορεί να υπάρχουν κρούσματα παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή του κάμπου, όμως τις τελευταίες μέρες επικρατεί σχετική ηρεμία.
Φαίνεται ότι, η παρουσία της αστυνομίας και των περιπολιών, δημιουργεί κλίμα σχετικής ασφάλειας στους πολίτες. Φυσικά, οι Αφρικανο - Ασιάτες μετανάστες παραμένουν στην περιοχή και τα προβλήματα είναι πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν πιο ριζοσπαστικές λύσεις και στον τομέα της ασφάλειας και προπάντων της υγείας των πολιτών.
Ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, έχει δεσμευθεί ότι, θα υπάρξει ηρεμία στην περιοχή, αρκεί το κράτος να έχει ισχυρή παρουσία στο Δήμο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.
Είναι γεγονός, ότι ο Δήμος Ευρώτα δεν μπορεί από μόνος του να λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα της περιοχής. Η ευθύνη ανήκει στην Κυβέρνηση, που πρέπει να εφαρμόσει πολιτικές, προς την κατεύθυνση επίλυσης του μείζονος θέματος. Δεν ενυπάρχει ρατσιστική διάθεση, όμως ας μην περισσεύει η υποκρισία από τις πολιτικολογίες για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: