Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ: 51 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Από ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ 2012
Για έναν ακόμα χρόνο οι Κροκεές απέδειξαν, ότι ξέρουν να διασκεδάζουν τους Λάκωνες με τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις. Επί 51 συναπτά έτη, με κάθε χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, χάρη στο μεράκι των κατασκευαστών και των εθελοντών της περίφημης ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ.

Η άρτια κατασκευή των αρμάτων, τα έξυπνα και επίκαιρα θέματα, η συμμετοχή των φορέων και της νεολαίας των Κροκεών, όπως επίσης και της Σκάλας, καθώς και άλλων Τοπικών Κοινοτήτων, σκόρπισαν άφθονο γέλιο, που ήταν και το ζητούμενο στις μέρες μας.

Κατά τις εκτιμήσεις, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις 9.000, γεγονός που συνιστά δικαίωση, το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΚΡΟΚΕΩΝ δηλαδή, είναι μοναδικό και δίκαια είναι το Καρναβάλι της Λακωνίας.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία των τριών Λακώνων βουλευτών, που για πρώτη φορά δεν παρευρέθησαν, γεγονός που συζητήθηκε έντονα από τους πολίτες. Κάποιοι έλεγαν με νόημα: ΄΄Τώρα που τελείωσαν οι υποκλίσεις και τα παινέματα, εξαφανίσθηκαν στα δύσκολα’’.

Ήταν όμως παρόντες, εκτός του Δημάρχου Ευρώτα κου Γιάννη Γρυπιώτη, που καλωσόρισε τους Λάκωνες επισκέπτες, η Αντιπεριφερειάρχης κα Αδ. Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γ. Πουλοκέφαλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Ευρώτα κα Ελένη Δεντάκου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ηλ. Παναγιωτακάκος, Γ. Πλατανίτης, Π. Παυλάκης, Δ. Διαμαντάκος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα.

Την παρέλαση άνοιξε το ΄΄σήμα κατατεθέν΄΄ του Καρνάβαλου Κροκεών ΄΄Η ΜΑΣΚΑ΄΄, ενώ ο Βασιλιάς Καρνάβαλος δε θα μπορούσε να ήταν πιο επίκαιρος, καθότι αφιερωμένος στο ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Η ΑΝΟΙΞΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, Η ΚΑΜΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, Η ΙΝΔΙΑ, Ο ΄΄ΓΚΟΜΕΝΙΚ΄΄ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΄΄ΔΡΑΧΜΗ- ΕΥΡΩ’’ και πολλά άλλα άρματα και γκρουπ, σκόρπισαν χαμόγελα και διασκέδαση.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι εφημερίδες Παρατηρητής και Λακωνικός Τύπος, η ιστοσελίδα krokeai.gr, το blog leimonitis.blogspot.com, ο Fly fm και η τηλεόραση του ΕΛΛΑΔΑ TV. Τη λίστα των χορηγών συμπλήρωσαν: Τυπογραφείο Μηνακάκης, Eurolinea, ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ, ''Οικοδομικά Υλικά- Μπόκος''.

Αξίζουν πάντως πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές Κατασκευαστές για την οργάνωση και την ποιότητα που προσέφεραν στους χιλιάδες επισκέπτες.

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 52ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: