Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Την αναγκαιότητα παράτασης της υποβολής δικαιολογητικών για την άδεια γεωτρήσεων

Την αναγκαιότητα παράτασης της υποβολής δικαιολογητικών για την άδεια γεωτρήσεων, ζήτησε με κατεπείγουσα επιστολή του προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιωτακάκος.
Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε προς τους κ.κ. Κ. Σκανδαλίδη και Γ. Παπακωνσταντίνου, με κοινοποίηση προς τους κ.κ. Ν. Σηφουνάκη και Γ. Μανιάτη, έχει ως εξής:
Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί
Η παρατεταμένη εκλογική περίοδος, η ακυβερνησία και το κλίμα ρευστότητας και αβεβαιότητας που υπάρχει στη χώρα, έχει όπως είναι φυσικό, συντελέσει στη γενικότερη αδράνεια του διοικητικού μηχανισμού.
Η εν λόγω νωθρότητα επιδρά και στο ζήτημα της κατάρτισης φακέλων για την υποβολή άδειας τόσο για δημόσιες, όσο και ιδιωτικές γεωτρήσεις και καθιστά τη συμπλήρωσή τους από δύσκολη έως πρακτικά αδύνατη. Σκοπός της παρούσας επιστολής μου, είναι να σας ζητήσω, για μία ακόμα φορά, παράταση της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών για τα ΄΄υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού΄΄, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012. Ευελπιστούμε το αίτημά μας να γίνει αποδεκτό, ούτως ώστε να διευκολυνθεί ο Δήμος Ευρώτα, αλλά και το σύνολο της επικράτειας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ευρώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: