Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιορτή του Μετανάστη΄΄ και ΄΄Κάστρια΄΄ 20 και 21 Ιουλίου στο Γεράκι..

Τα βράδια της Παρασκευής 20 και του Σαββάτου 21 Ιουλίου, αξίζει να επισκεφθείτε το Γεράκι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΄΄Γιορτή του Μετανάστη΄΄ και ΄΄Κάστρια΄΄, που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΄΄Ευρώτειος Πολιτεία΄΄ του Δήμου Ευρώτα σε συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς.

  Όσον αφορά στην πρώτη ημέρα, στην καθιερωμένη γιορτή που είναι αφιερωμένη στο μετανάστη, στην κεντρική πλατεία του Γερακίου και ώρα 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική βραδιά: Θα παρουσιαστούν χοροί, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας Νάγιας Πουλυμενάκου και θα ακουστούν μελωδίες από τη Χορωδία της Λιόπετρας ΄΄Νέοι Ορίζοντες΄΄ και το Ωδείο του Στάθη Σεργιάδη.
  Το Σάββατο, στην πάνω πλατεία του χωριού η Παγκρήτια Ένωση Ελλάδος, με τον Πρόεδρό της Μαριδάκη Γιώργο θα προσφέρουν ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με τίτλο ΄΄Η Κρήτη& οι Κρητικοί στον Ευρώτα΄΄. Οι στενοί δεσμοί της Λακωνίας, ιδιαιτέρως του Δήμου Ευρώτα με την Κρήτη, επισφραγίζονται μ’ αυτήν τη διοργάνωση. Καλούνται όλοι οι Λάκωνες και ειδικότερα οι ΄΄Κρητικοί της Λακωνίας΄΄ να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
  Η είσοδος και τις δύο ημέρες, είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: