Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αυτό το Καλοκαίρι μένουμε Ευρώτα

Με ειλικρινή χαρά σάς καλωσορίζω στο φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ευρώτα. Ένα πρόγραμμα πλούσιο, που σχεδιάστηκε προσεκτικά, απαιτώντας από τους Καλλιτέχνες που το απαρτίζουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Πέρα από την τέρψη του κόσμου, διαπνέεται από ένα ειδικό στόχο: Αποσκοπεί στην αγορά ενός ειδικού αυτοκινήτου για τη μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Κόντρα στην κρίση, έγινε προσπάθεια να μη γίνει καμία έκπτωση στην ποιότητα του προγράμματος, το οποίο θα υλοποιηθεί με γνώμονα την «Αγωγή της Ψυχής», τόσο του δημότη όσο και των επισκεπτών, μιας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την προσέλκυση τουριστών.
Για ενάμιση μήνα, σας επιφυλάσσουμε ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα: Δίνει έμφαση στην ενεργοποίηση της πρωτοβουλίας των νέων, αλλά και την οικογενειακή διασκέδαση, αφού η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν, ενώ για ορισμένες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους!
Στόχος μας είναι όσοι μένουν αυτό το διάστημα εδώ, να «αποζημιωθούν» με τον καλύτερο τρόπο, μέσω ενός ολοκληρωμένου Φεστιβάλ που δεν έχει κάτι να ζηλέψει, από αντίστοιχα μεγάλων πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: