Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦοΔΣΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής των οργάνων διοίκησης του Περιφεριακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Πελοποννήσου. Ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης, εξελέγη- πρώτος σε ψήφους- (ισοψηφώντας με το Δήμαρχο Πύλου- Νέστορος κο Καφαντάρη) τακτικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής στο νεοσυσταθέντα Περιφερειακό Σύνδεσμο.
Να επισημανθεί ότι η επιτροπή απαρτίζεται από 11 μέλη, τα οποία θα υλοποιούν τις αποφάσεις του Δ.Σ. (το οποίο αποτελείται από 55 αιρετούς).
Πρόκειται για μία εκλογή ιδιαίτερα σημαντική και για ένα πόστο κρίσιμο, στις απαιτήσεις του οποίου ο Δήμαρχος Ευρώτα δεσμεύεται να ανταποκριθεί επάξια. Με πνεύμα ευθύνης και συνεργασίας, θα συμβάλει στην επίλυση του μείζονος θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων. Αυτό θεωρεί, ότι θα επιτευχθεί μέσω και της προώθησης- ως παράδειγμα προς μίμηση- του εναλλακτικού μοντέλου- διαχειριστικού πλάνου αξιοποίησης των απορριμμάτων που εφαρμόζει τον τελευταίο χρόνο ο Δήμος Ευρώτα. Πάγια πεποίθηση άλλωστε του κου Γρυπιώτη είναι, ότι η υποδειγματική διαχείρισή τους είναι εκ των ων ουκ άνευ τόσο για το περιβάλλον και την οικονομία, όσο και για την εξασφάλιση ποιοτικών δεικτών ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: