Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Κεντρική Λακωνία – Δύναμη Ανάπτυξης» Εκφράζει τα ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλα τα Λακωνόπουλα και στους επιτυχόντες του Δήμου Ευρώτα

Η Δημοτική Παράταξη Δήμου Ευρώτα «Κεντρική Λακωνία – Δύναμη Ανάπτυξης» εκφράζει τα ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλα τα Λακωνόπουλα και ιδιαίτερα στους επιτυχόντες του Δήμου Ευρώτα για την πρώτη και πιο σημαντική κατάκτησή τους, που είναι ο στόχος που είχαν θέσει για επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή ακαδημαϊκή πορεία με την ελπίδα ότι με τον αγώνα όλων μας, θα βγει η χώρα μας από την σημερινή τραγική κατάσταση της εξαθλίωσης και της φτωχοποίησης του λαού μας, και αυτά, σαν μελλοντικοί απόφοιτοι, θα έχουν ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.
Απευθυνόμενοι σε όσα από τα παιδιά μας δεν κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους, τονίζουμε ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Με επιμονή και προγραμματισμό να είναι βέβαια ότι η επιτυχία είναι κοντά.
Τέλος, για την έναρξη του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ενός έτους με τεράστια προβλήματα και απαράδεκτες ελλείψεις στα σχολεία, ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, σε όποια βαθμίδα της εκπαίδευσης και αν φοιτούν, καλή πρόοδο και επιμονή στις προσπάθειές τους, για να καταφέρουν να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία, αφήνοντας πίσω τους αυτή, που όλοι εμείς, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, καταστρέψαμε.
Πάντα επιτυχίες.
για την Δημοτική Παράταξη
  «Κεντρική Λακωνία – Δύναμη Ανάπτυξης»
Ο Επικεφαλής
Μαστρογιαννάκος Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: