Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Από τις 19 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο μας που ομολογουμένως φέτος είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ποικίλο σε θέματα για μικρούς και μεγάλους.
Το παγοδρόμιο έως τώρα προσφέρει χαρά και διασκέδαση στη νεολαία της περιοχής μας και προσελκύει κόσμο και από τα γύρω χωριά ωστόσο δεν συμβαίνει μόνο αυτό φέτος στη πόλη μας.
Μέχρι στιγμής στο πνευματικό κέντρο έχουν παρουσιαστεί ωραιότατες μουσικές βραδιές που όμως δεν έτυχαν αποδοχής και ικανοποιητικής προσέλευσης σε σχέση με τον πληθυσμό της πόλης μας. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό και σε εκδηλώσεις ποιότητας το πνευματικό κέντρο να είναι ουσιαστικό άδειο ενώ από την άλλη μεριά να παραπονιόμαστε ότι δεν μας παρέχονται πολιτιστικές δραστηριότητες και επιλογές.
Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ το Δήμο μας για τα φετινά Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και την επιτυχημένη μέχρι στιγμής διοργάνωση και να προτρέψω όσους περισσότερους μπορώ να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και με τις οικογένειες τους να παρευρεθούν στις υπόλοιπες εορταστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: