Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ

Φίλε Βασίλη,Δήμο η όπως τέλος πάντων σε λένε.

Αυτή η ανάρτηση γίνεται για πρώτη και τελευταία φορά απο εμένα.

Σου έχω ξανακάνει ήδη άλλη μια φορά τη σύσταση και την κάνω για τελευταία φορά τώρα με αυτή την ανάρτηση κι όχι μόνο για σένα .

Σε αυτό το χώρο δημιουργούν αναρτήσεις πέντε με δέκα άτομα καθημερινά και δεν μπορεί οποιοσδήποτε να δημιουργεί πρόβλημα για το λόγο ότι έχει κάποια προσωπικά μαζί του-ς.

Τέλος πάντων πρέπει να ξυπνήσετε κάποια στιγμή και να καταλάβετε ότι ένας άνθρωπος δεν κρίνεται από το σύνολο αλλά από τις πράξεις του.

Τώρα εσύ η οποιοσδήποτε άλλος έχει κάποιο πρόβλημα με ένα από αυτά τα άτομα θέλω να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο κανεί-εις αυτό το πράγμα;

Απλά το μικρό μυαλό σου δεν καταλαβαίνει το οτι δεν κάνεις κακό σε αυτούς που κανουν τις
αναρτήσεις και συμμετέχουν, αλλά στο σύνολό του,και το σύνολο είναι ο τόπος όπου μένεις,το χωριό σου,η Σκάλα.

Με τέτοιους ανθρώπους αυτό το χωριό δεν θα πάει ποτέ μπροστά και θα είναι Όλοι με το παράπονο.

Να ξέρεις κι εσύ κι όλοι ότι αυτή η στιγμή εκφράζομαι με έναν τρόπο οριακό δεν θέλω να εκφραστώ χειρότερα για ευνόητους λόγους.

Και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση σε σένα και όποιον άλλο έχει πρόβλημα:

Μήπως σας πείραξε όπου αυτό το μπλόκ έχει πάει τόσο μπροστά με μεγάλη υποστήριξη απ όλους τους ντόπιους και κατά πόσο από τους ομογενείς Έλληνες;

Ήρθε κανένας να ρωτήσει ποτέ πόσο χρόνο τρώει έναν τέτοιο πράγμα ημερησίως για να έλθει εις Πέραν;

Ρώτησαν ποτέ κανένας τι δαπάνες έχουν γίνει για να φτιαχτούν όλα αυτά εξοπλισμος μηχανήματα και όλα τα υπόλοιπα....... ρώτησε κανένας ποτέ γι αυτό;
Και σας υπενθυμίζω πως για όλα αυτά ποτέ δεν υποχρεώθηκαμε σε
ΚΑΝΕΝΑΝ.Και γι αυτό σας διαβεβαιώνω εγώ ο Γιάννης διότι οτιδήποτε έχει φτιαχτεί μέχρι εδώ έχει περάσει τα χέρια μου .
Εγώ τα κατασκεύασαν κι εγώ τα έθεσα σε λειτουργία.

Τονίζω κάτι για τελευταία φορά.

Το BLOG είναι για όλους και όλες και ακόμα περισσότερο για τους ομογενείς Διότι αν και βρίσκονται πολλά περισσότερα χιλιόμετρα,έχουμε την πλήρη υποστήριξή τους και κάτι πιο σημαντικό......Το "ευχαριστώ" τους τη λέξη όπου ορισμένοι δε θα την πούν ποτε τους.

Τέλος για να κλείσουμε το εάν θέλετε να συνεχίσετε αυτό που κάνετε τουλάχιστον εδώ να το κάνετε αλλά σε διαβεβαιώνω πλήρες ότι το αποτέλεσμα δεν θα άρεσει σε κανέναν.

Δεν υπερβάλλω αλλά θα χτυπήσω δύο πόρτες μέχρι που να έρθω στην πόρτα σας.
Η μια της Αστυνομίας και η δεύτερη του Εισαγγελέα .

Να ξέρετε πως οτιδήποτε γίνει μέσα στο BLOG καταγράφονται οι διευθύνσεις ""IP"" που είναι μοναδικές για κάθε χρήστη.

Πριν κάνετε ότι κάνατε πριν γράψτε ότι γράψτε σκεφθείτε το γιατι στις μηχανές καταγράφονται τα πάντα.

Με συγχωρείτε για τον τόνο της φωνής αλλα επρέπε να τα πω.


Γιάννης Λεϊμονίτης

2 σχόλια:

JOBASk είπε...

Σαν Δημότηs του Δήμου Σκάλαs θα είθελα αντικειμενικά να εκφράσω την γνώμη μου για αυτό το Βlog.Χωρίs αμφιβολία πρόκειται για ένα υπέροχο, συγκροτημένο, αντικεμενικό και ολοκληρωμένο Blog αφιερωμένο στον Δήμο Σκάλαs.Ο καθέναs απο εμαs μπορεί να μπεί και να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στον Δήμο μαs και το κυριώτερο έχει την δυνατότητα να εκφράσει την γνώμη του αρκεί να μην είναι προσβλητική.Για να κατασκευασθεί να οργανωθεί να συντηρηθεί και να λειτουργεί ομαλά το εν λόγω Blog όπωs εμείs το βλέπουμε απαιτείται πολύs χρόνοs χρήμα μέσα και άνθρωποι που να γνωρίζουν το σχετικό αντικείμενο.Σαν απλόs αναγνώστηs και μέλοs αυτού του Βlog που έχει κάποια σχετική γνώση του αντικειμένου εκφραζω tα συνχαρτήρια μου σε όλoυs τουs εμπλεκόμενουs με αυτο το Blog που το κρατούν ζωντανό και λειτουργικό και μαs συνδέει με όλουs αυτουs που είναι μακρυά μαs αλλά συνχρόνωs και κοντά μαs.Τέτοιεs δραστηριότητεs αναβαθμίζουν τον τόπο μαs και καλό θα ήταν να βρεθούν και άλλοι μιμιτέs παρά επικριτέs.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιος κύριος διερωτήθηκε με τίνος χρήματα ο δήμαρχος και η συνοδεία του ταξίδεψαν στη Βουλγαρία, καλό θα ήταν, πριν υπαινιχθεί κανείς ότι κατασπαταλώνται χρήματα των δημοτών, να γνωρίζει ότι στη Βουλγαρία ο μηνιαίος μισθός είναι μικρότερος από το χαρτζιλίκι που δίνετε στα παιδιά σας. Αντίστοιχα χαμηλό είναι φυσικά και το κόστος ζωής. Συνεπώς, μην κλαίτε κύριε για τα λεφτά των δημοτών (εκτός εάν δεν κλαίτε γι'αυτά και σας απασχολεί κάτι άλλο αλλά δεν μας το λέτε ευθέως).
Τέλος, εάν θέλετε να συνοδεύουν το δήμαχρο επαγγελματίες δημοσιογράφοι και όχι αυτοί στους οποίους αναφερθήκατε απαξιωτικά (και τελείως ανορθόγραφα), θα πρέπει να είστε και διατεθιμένος να πληρώσετε τις αντίστοιχες αμοιβές. Αυτοί, ξέρετε, δεν δουλεύουν από χόμπυ ή από φιλοπατρία.