Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ

Εντυπωσιακές εκδηλώσεις επιφυλάσσει και φέτος η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας, για τον εορτασμό των <<Χριστουγέννων 2009>>.

Έτσι, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, η αυλαία της διοργάνωσης ανοίγει με την παρουσίαση του περίφημου παγοδρομίου, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει και φέτος κοσμώντας την Πλατεία Πηγών Σκάλας.

Πέρυσι, άλλωστε, κέρδισε αναμφισβήτητα τις καρδιές μικρών και μεγάλων, καθώς αποτέλεσε πόλο έλξης 40.000 και πλέον πολιτών από όλη τη Λακωνία.

Φέτος, το παγοδρόμιο αναμένεται να είναι εμφανώς πιο αναβαθμισμένο αισθητικά και λειτουργικά, καθώς θα φιλοξενήσει ice parties και για πρώτη φορά την Εθνική Ομάδα Χόκεϋ!

Με το ίδιο μεράκι και με ακόμη περισσότερο ζήλο, το ΔΣ και το προσωπικό της ΚΔΕΣ έχουν προετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα προσδώσει πραγματικό άρωμα Χριστουγέννων στην πόλη.

Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί, παράλληλα, στις εκδηλώσεις κεντρικοί αποδέκτες των οποίων θα είναι τα παιδιά. Κάλαντα από όλο τον κόσμο, παιδικές εκθέσεις ζωγραφικής, χριστουγεννιάτικο <<μπαζάρ>>, ατελείωτη μουσική, χορός στον πάγο, πολλές λιχουδιές και φυσικά ο αγαπημένος << Αη Βασίλης>> είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που περιμένουν και φέτος τους μικρούς φίλους, που θα παρακολουθήσουν από κοντά την υλοποίηση των όμορφων αυτών ιδεών.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: