Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

Κατά μήκος της Ε.Ο Σπάρτης Τρίπολης, σε πολλά σημεία και κυρίως σε κόμβους ή επικίνδυνες στροφές Υπηρεσία της Νομαρχίας είχε τοποθετήσει επί των διαγραμμίσεων ανακλαστικά στοιχεία (μάτια της γάτας) για πρόληψη ατυχημάτων. Το χιόνι όμως έκανε την παρουσία του στο οδόστρωμα λόγω χειμώνα ως συνήθως και έτσι Υπηρεσία της Νομαρχίας έστειλε τα μηχανήματα να καθαρίσουν το οδόστρωμα από το χιόνι.
Εδώ είναι το τραγελαφικό μέρος της υπόθεσης. Το μηχάνημα (γκρέϊντερ) καθαρίζοντας το οδόστρωμα καθάρισε και όλα σχεδόν τα μάτια της γάτας.
Ποιός φταίει?
αυτός που ενέκρινε την τοποθέτηση των ανακλαστήρων που γνώριζε ότι θα έλθουν Χειμώνας και χιόνια ή ο χειριστής του μηχανήματος που και αυτός γνώριζε την ύπαρξη τους και τα κατέστρεψε?
Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι υπήρξαν πεταμένα λεφτά.
Ποιός θα ελέγξει? Ποιός θα πληρώσει?
Άραγε πόση ήταν η δαπάνη του αυτού του έργου?

3 σχόλια:

leimonitis είπε...

Εδώ δυο κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ έφαγαν 400 δις ευρώ και κάθε φορά που τρώνε τα λεφτά του ελληνικού λαού συστήνουν εξεταστικές επιτροπές για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Έλληνα,πόσο μάλλον θα ασχοληθούν με τα μάτια της γάτας ίσως να βλάπτουν στα μάτια του Ελληνα και να θέλουν να τον ρίξουν στο γκρεμό μια ώρα γρηγορότερα.

Unknown είπε...

Να μιά ευκαιρία γιά άλλη μιά εξεταστική μ......
Οι... των εξεταστικών πληρώνονται εχτρα;
Ποιά μάτια να βλάψουν Μιχάλη;
αφού τα πολλά τα βγάλαμε μεταξύ μας και τ'αλλα τα στείλαμε στην Ευρώπη κλαμμένα να'βρούν τούς εκμεταλευτές μας τοκογλύφους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ;ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΟΠΗΚΕ ....ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΨΩΜΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΩΝ