Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.1134/11-2-2010 Απόφαση της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σας ενημερώνουμε ότι, για τα επενδυτικά Σχέδια Βελτίωσης

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.1134/11-2-2010 Απόφαση της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σας ενημερώνουμε ότι, για τα επενδυτικά Σχέδια Βελτίωσης με επενδύσεις κυρίως στην κτηνοτροφία που εντάχθηκαν στο Μέτρο 1.1 «Επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις» με τις διαδικασίες της τέταρτης προκήρυξης, καθώς και για τα επενδυτικά σχέδια για την ενθάρρυνση της δημιουργίας Προτύπων Αγροκτημάτων που εντάχθηκαν στο παραπάνω Μέτρο με τις διαδικασίες της δεύτερης προκήρυξης, δύναται να χορηγηθεί παράταση του χρόνου λήξης (καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αίτησης αποπληρωμής) έως και τριάντα έξι (36) μήνες από την ημερομηνία πρωτοκόλλου της ατομικής απόφασης έγκρισης.
Προϋπόθεση για τη χορήγηση της παράτασης είναι η υποβολή εμπρόθεσμης αιτιολογημένης αίτησης, η οποία θα συνοδεύεται από έγκριση περιβαλλοντικών όρων.
Ειδικά για τα επενδυτικά σχέδια για τα οποία έχει ήδη παρέλθει ο χρόνος λήξης, ως εμπρόθεσμη νοείται η αίτηση που θα υποβάλλεται εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία πρωτοκόλλου της υπ΄αριθμ 1134/11-2-2010 Απόφασης.
Επιπλέον δύναται να χορηγηθεί παράταση πέραν των 36 μηνών σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης δυσκολίας ολοκλήρωσης της υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου μη εξαρτώμενη από το δικαιούχο, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων ανωτέρας βίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης στη Γεωπόνο Ρουμανά Μαρία (τηλ 2731093800 και εσωτερικό 1118

Δεν υπάρχουν σχόλια: