Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών τελέσθηκε σήμερα πρώτο Ψυχοσάββατο των Αποκριών, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Σκάλας, όπως και κάθε χρόνο, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου και με συν λειτουργούς τους ιερείς Σκάλας Χρυσικάκο Ευστράτιο και Λέκκα Γεώργιο.
Παρόντες στην εκδήλωση αυτή του Δήμου Σκάλας με συνεργασία της Ένωσης Αστυνομικών Λακωνίας, ήταν ο βουλευτής Δαβάκης Αθανάσιος, εκπρόσωπος του Νομάρχη Λακωνίας Φωτεινάκος Γεώργιος, η Νομαρχιακή σύμβουλος Δεντάκου Ελένη, ο αντιδήμαρχος Σκάλας Σταυράκος Γεώργιος, η πρόεδρος του Δ.Σ Παπαφάγου Θεανώ, η Δ.Σ Μαστρογιαννάκου Δήμητρα ο Δ.Σ Διαμαντάκος Δημήτριος, εκπρόσωπος του Δήμου Σπάρτης Σμυρνιός Γεώργιος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωτόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών Λακωνίας Μπακάρας Γρηγόρης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α Τζανάκος Γιάννης, εκπρόσωπος της ένωσης αποστράτων Λακωνίας Στρατηγός ε.α Κοτσώνης Γεώργιος. Από την Φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ παρευρίσκοντο ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής περιφέρειας Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Τούζος Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας Γεωργακόπουλος Βασίλειος, ο Δ/της Α.Τ.Σκάλας Α/Υ Μαρουδάς Γεώργιος, ο Δ/της Α.Τ. Γυθείου Α/Υ Μητσέας Ηλίας , ο Δ/της Α.Τ.Σπάρτης Α/Υ Παπαγεωργίου Παναγιώτης και όλοι οι Δ/τες των Αστυνομικών Τμημάτων Λακωνίας καθώς και πλήθος κατώτερων Αστυνομικών όπως και αρκετοί πολίτες της Σκάλας αλλά και από όλη την Λακωνία.
Στην συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο υπέρ πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών. Ο Δήμος Σκάλας παρέθεσε καφέ και μικρογεύμα στο Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ.
Η Φιλαρμονική του Δήμου έδωσε ξεχωριστή όψη με τους ήχους της.
Τελετάρχης όλων των εκδηλώσεων αυτών ήταν ο Δ.Σ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: