Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Θα ήθελα με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και τις οικογένειες τους.
Η σημερινή σας επιτυχία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επιβράβευση μιας μακροχρόνιας και επίπονης προσπάθειας, στην οποία είχατε συμπαραστάτες τους γονείς, τις οικογένειες και φυσικά τους καθηγητές σας.
Από σήμερα ανοίγεται στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, αυτός της ακαδημαϊκής και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Μια περίοδος που θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρίες, που θα αποτελέσουν τα εφόδια για τη μελλοντική επαγγελματική και κοινωνική σας πορεία.
Θα ήθελα όμως να τονίσω και στους υποψήφιους που τελικά δεν τα κατάφεραν, ότι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται μόνο μέσα από την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για αυτό και θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοικτά, για να εκμεταλλευτούν, αλλά και να δημιουργήσουν πολλές φορές τις ευκαιρίες ώστε να χαράξουν την επαγγελματική τους διαδρομή.
Τέλος θα ήθελα να καλωσορίσω τους νέους φοιτητές και σπουδαστές, που επέλεξαν τα τμήματα του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ με έδρα την Σπάρτη και να τους ευχηθώ καλή διαμονή στην πόλη μας.
Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία και δύναμη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: