Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

Για 2η μέρα συνεχίζεται η πορεία των Πακιστανών στη Σκάλα.
Η πορεία θα ξεκινήσει από τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα,στις 20:00 η ώρα και θα τερματίσει στην πλατεία των πηγών όπου θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία.
Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από live web cam.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε μαζι σας αδερφια

Ανώνυμος είπε...

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Σκάλα Λακωνίας, μετά τη σύλληψη επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος νοίκιαζε ένα στάβλο και ακόμα ένα κατάλυμα σε 58 παράνομους μετανάστες, στην πλειονότητά τους Πακιστανοί, οι οποίοι εργάζονται στα κτήματα.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο το Σάββατο, όπου του επιβλήθηκε ποινή 59 ετών φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο 119.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 10.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας νοίκιαζε τα καταλύματα -τα οποία δεν πληρούσαν κανένα όρο υγιεινής ή ανθρώπινης διαβίωσης- έναντι 40 ευρώ το μήνα για καθέναν από τους αλλοδαπούς, εισπράττοντας περίπου 2.400 ευρώ μηνιαίως αφορολόγητα.

Μετά τη σύλληψη και την καταδίκη του επιχειρηματία, άλλοι κάτοικοι της Σκάλας Λακωνίας που νοίκιαζαν σπίτια σε παράνομους αλλοδαπούς έβγαλαν τα πράγματά τους στο δρόμο και κλείδωσαν τις πόρτες για να μην κατηγορηθούν και αυτοί, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να μην έχουν πού να μείνουν. Έτσι, κάθε βράδυ συγκεντρώνονται στην πλατεία της Σκάλας, όπου και παραμένουν μέχρι το επόμενο πρωί που θα πάνε στις εργασίες τους.

Στους 58 παράνομους μετανάστες που βρέθηκαν στα καταλύματα του καταδικασθέντος επιχειρηματία δόθηκαν σημειώματα διοικητικής απέλασης, προκειμένου να φύγουν από τη χώρα μέσα σε ένα μήνα, και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για αστυνομικό πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη νομιμοποίηση των μεταναστών και στην απόδοση ασύλου. Παράλληλα, καλούν τη ΓΣΕΕ και τα Εργατικά Κέντρα «να στηρίξουν έμπρακτα την απεργία και τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών εργατών».

Ανώνυμος είπε...

"ειμαστε μαζι σας αδερφια

14 Σεπτεμβρίου 2010 8:40 μ.μ."


O δουλεμπορος σας.

Ανώνυμος είπε...

"Για αστυνομικό πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη νομιμοποίηση των μεταναστών και στην απόδοση ασύλου."

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ...ΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΖΗΤΩ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.

ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


ΟΧΙ ΑΣΥΛΟ,ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΒΙΛΑ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΛΛΩΝ...

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ...

Πλούταρχος είπε...

Δύο απλές ερωτήσεις:

1. Οι αγράμματοι αγρότες γης από το Πακιστάν, πώς κατάφεραν και έγραψαν πανώ σε άπταιστα ελληνικά;

2. Το προπορευόμενο όχημα μάρκας Peugeot, έχει πινακίδες Ρεθύμνου; Αλήθεια, στη Σκάλα Λακωνίας δεν έγινε η διαμαρτυρία ή κάπου στο Ρέθυμνο;

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος μας είναι ευέλικτο
κανάλια, κλούβες, πρώτη σελίδα
κάθε που δεν πάει καλά το σχέδιο
οι μετανάστες φθείρουν την πατρίδα

Όμως το αίμα δεν κάνει τ' αδέρφια
η ιστορία ξέρει να μιλάει
κι όποιος δεν έχει αυτιά για ν' ακούσει
γύρω απ' τον τάφο του κυκλοφοράει

Velleser tan shqiptare puntore
(Αλβανοί εργάτες αδέρφια μας)

(ωχρα σπειροχαιτη)

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ

ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ


ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΠΑΡΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΞ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ (ΠΛΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ) ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ AIDS
ΣΥΦΙΛΗΣ ΒΛΟΝΟΡΟΙΑΣ ΜΑΛΑΡΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΙΣΟΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ ΤΥΧΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ

ΤΣΑΝΤΟΡ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΟΥΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΜΠΑΙΛΝΤΗ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΚΗ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΔΕΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Άμεση απέλαση τώρα. Αρκετά! Όσον αφορά τον κύριο που ενοικίαζε το σπίτι με 58 άτομα μέσα έχουν βοθίξει τα Αθηναικά κανάλια. Μήπως τους φιλοξενούσε επειδή ήταν καλός Χριστιανός; Ή μήπως τα κονόμαγε χοντρά; Πώς ανέχεστε τέτοιους συμπολίτες οι οποίοι θησαυρίζουν εις βάρος σας εκμεταλλευόμενοι λαθρομετανάστες;
Ελπίζω να φάει πολλά χρόνια φυλακή και να πληρώσει ένα γερό πρόστιμο.
Φυσικά η περιουσία του πρέπει να κατασχεθεί.

Ανώνυμος είπε...

Στοπ στις κρατικοδίαιτες-φασιστικές ΜΚΟ. Αρκετά πληρώνουμε φόρους για να θησαυρίζουν αυτοί και οι εισβολείς έποικοι.
Δεν αντέχουμε άλλο:
1)Βιασμούς
2)Ληστείες
3)Κτηνοβασίες
4)Απαύτωμα δημόσιο μεταξύ Πακιστανών. (Το θηλυκό είναι ο τύπος με τη σαγιονάρα)
5)Ασθένειες όπως ελονοσία που είχαν αφανιστεί εδώ και δεκαετίες!
6)Φτύσιμο αφόδευση, ούρηση στους δρόμους.
Όλοι αυτοί έπαιρναν χιλιάδες ευρώ από ενοίκια (αφορολόγητα) εις βάρος σας και εις βάρος των Πακιστανών!

Ανώνυμος είπε...

Τα τσιράκια του κεφαλαίου που θέλουν φθηνούς δούλους για τα αφεντικά τους να το βουλώσουν. Ξέρετε εσεις του ΚΚΕ.
Και επειδή δεν ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΛΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:
"Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στη Τζαμάικα, δηλαδή η διατήρηση της δουλείας."
"• Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

• Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία

• Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.

• Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι."

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε στο πρώτο βίντεο και από το σημείο 02:04 έως 02:45το δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ που καθοδηγεί τους διαδηλωτές τι συνθήματα να λένε. Και τι δεν κάνουν τα ΜΜΕ, στο να παρουσιάσουν την τρίχα τριχιά.
Κύριε ΚΑΓΙΕΝ θέλουν ακόμα δουλειά τα τσιράκια σου, δεν τους έχεις μάθει να προσέχουν τις φανερές κάμερες? Άραγε πόση σάλτσα θα έχει το κυριακάτικο σου φυλλάδιο με την διαδήλωση των Πακιστανών?