Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Αξιότιμοι κύριοι,
Σας γνωστοποιούμε ότι, το ξημέρωμα Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2010, η ευρύτερη περιοχή του διευρυμένου, πλέον, Δήμου Ευρώτα επλήγη από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ειδικότερα από το ακραίο φυσικό φαινόμενο του παγετού (-7 βαθμοί Κελσίου).
Η περιφέρεια του Δήμου Ευρώτα αποτελείται από κατεξοχήν αγροτικό πληθυσμό, στον οποίο βασίζεται άμεσα και κατά αποκλειστικότητα, η οικονομία του τόπου μας.

Κατά συνέπεια, το αγροτικό εισόδημα, το οποίο έχει πληγεί ανεπανόρθωτα κατά την πάροδο των τελευταίων ετών ,διαδραματίζει αποκλειστικό ρόλο για την ορθολογική διαχείριση της περιοχής.
Για τη συγκρότηση και λειτουργία του νέου Καλλικρατικού Δήμου μας, υπό το πρίσμα μάλιστα της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, η εξασφάλιση οικονομικής σταθερότητας, σιγουριάς κι ελπίδας στους δημότες μας -αγρότες πλειοψηφικά- ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Επομένως, ζητούμε από την υπηρεσία σας να φροντίσει για την καταγραφή των ζημιών και ακολούθως την καταβολή των αναγκαίων αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες μας.
Τέλος, παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημά μας, προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες, για την αποφυγή του οικονομικού μαρασμού και της απόγνωσης στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης
Δήμαρχος Σκάλας
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ευρώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: