Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ: ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ 2010


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Σκάλας,  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου  Ευρώτα, κ.Γιάννη Γρυπιώτη και των μελών της νέας Δημοτικής Αρχής.
Της τελετής προεξείρχε, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίος, παρουσία  του βουλευτού Λακωνίας  κ.Γρηγόρη Αποστολάκου, νομάρχη Λακωνίας κ. Κώστα Φούρκα,των Δημάρχων,Ανδρεάκου,Αποστολάκου,Νταλιάνη,Ντόβολου,Ράλλη, των Περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Κανελλάκη,Στέρπη,  των Δημοτικών Συμβούλων, των πρώην Καποδιστριακών δήμων Ευρώτα, εκπροσώπων φορέων, αρχών και πλήθους κόσμου.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ο  Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος,ευχήθηκε στον δήμαρχο και  στη νέα δημοτική αρχή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που διανύει η χώρα μας.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ κ.Γρηγόρης Αποστολάκος, ο νομάρχης Λακωνίας κ. Κώστας  Φούρκας όπου ευχήθηκαν στη νέα δημοτική αρχή, καλή επιτυχία.
 Την τελετή έκλεισε  ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης,όπου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους παρευρισκόμενους και έδωσε υπόσχεση  να φέρει εις πέρας, το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου Παραλαβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: