Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Διαβάστε την ιστορία του ... και βοήθησε και εσύ το μικρό ΛΙΑΚΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Η ιστορία του Ηλία μας ξεκίνησε από 6 μηνών πού διαπίστωσα ότι δεν μεγάλωνε. Για 2 χρόνια γίνονταν εξετάσεις να βρεθεί κάποιο σύνδρομο,
βγαίνοντας το ιστορικό του και σε άλλα κράτη χωρίς να βρίσκουν κάτι.

Στα 3 χρόνια του, έκλεισε η φωνή του και ψάχνοντας να βρούμε τι συνέβαινε, χρειάστηκε να μπει χειρουργείο για ενδοσκόπηση στο Παίδων Αγία Σοφία.

Την προηγούμενη του χειρουργείου, στον καρδιολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε και το πρόβλημα στην καρδούλα του. Την επομένη μη έχοντας επιλογή οι ΩΡΛ του έκαναν τραχειοτομή λόγω στένωσης του λάρυγγα.

Μετά από 7 μήνες σε ηλικία 3,5 ετών κάναμε και επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στο Ωνάσειο για υποβαλβιδική στένωση.Δυστυχώς , 7 μήνες μετά υποτροπίασε με σταθερή όμως πορεία για 3 χρόνια περίπου.

Κατά τη διάρκεια κάναμε και προσπάθειες για αφαίρεση της τραχειοτομής δύο φορές στην Αγγλία , ενώ ο έλεγχος για το θέμα της ανάπτυξης συνεχιζόταν, αλλά δεν άλλαξε κάτι για τον λάρυγγα.

Ξεκινήσαμε όμως αυξητική ορμόνη δοκιμαστικά και την δέχτηκε , αλλά δυστυχώς την σταματήσαμε γιατί χρειάστηκε να πάρει κορτιζόνη που προκάλεσε διόγκωση στον εγκέφαλο.

Η καρδιά ωστόσο χειροτέρεψε χωρίς κάποιος εδώ να αναλαμβάνει να τον χειρουργήσει. Μάθαμε για τον Κο. Καλάγκο στην Ελβετία που δέχτηκε να έρθει αφιλοκερδώς στην Ελλάδα , αλλά δεν τον δέχτηκαν στο Ωνάσειο , οπότε ξεκινήσαμε τη διαδικασία να πάμε εμείς εκεί.


Το ραντεβού μας είναι στις 18 Ιανουαρίου εισαγωγή και στις 23 του Γενάρη το χειρουργείο. Όμως η επιτροπή απέρριψε το αίτημα μας με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.


Δυστυχώς, όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε όλοι, το κράτος μας είναι αδιάφορο. Γι'αυτό ζητάμε τη δική σας ανθρωπιά. Ο αγώνας είναι άνισος και ο χρόνος μας πιέζει.


Ζητάω σαν μάνα τη βοήθεια σας για να καταφέρει το μωρό μου να συνεχίσει να γελάει και να παίζει!


Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας !!!


Δείτε ένα μικρό ΒΙΝΤΕΟ με τον ΛΙΑΚΟ Η επέμβαση κόστους 100,000 € μπορεί να γίνει στην Ελβετία αν υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, όμως μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα αρκεί το Ωνάσειο να στείλει επίσημη πρόσκληση στον κο Καλαγκο.


497/746323-57 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο ονομα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑ ΣΟΥΣΑΝΑ 
ΙΒΑΝ..GR 4701104970000049774632357
(BIC ) ETHNGRAA τηλ. 6945683728 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


ΕΔΩ ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ  μικρό μας αγγελούδι ΛΙΑΚΟ

                                   ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!!!


Όποιος θέλειας βοηθήσει το μικρό μας αγγελούδι ΛΙΑΚΟ !!!!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!
πηγη


Δημοσίευση σχολίου