Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σκοτώνουν με φόλες τις αλεπούδες .



Το  θράσος ορισμένων δεν έχει όρια. Ορισμένοι δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι αφού έχουν αρχίσει την εξολόθρευση των αλεπούδων με φόλες, μην υπολογίζοντας ότι υπάρχουν και άλλα ζώα οικόσιτα στη περιοχή.

Σήμερα το πρωί και ώρα 06:30 στη περιοχή της Κοκκινιάς  Γλυκόβρυσης βρέθηκε μια αλεπού ψόφια από φόλα. Τη φωτογράφισα εκείνη τη στιγμή μέσα στο σκοτάδι, με την προϋπόθεση όταν ξημέρωνε να την φωτογράφιζα πάλι άλλα οι ασυνείδητοι είχαν πάρει την αλεπού για να μην φαίνεται, μην γνωρίζοντας ότι είχα προλάβει να την δω πριν από αυτούς.
Κατά την μετάβαση μου στο κτήμα βρήκα και ένα σκυλάκι που είχα, να έχει σπασμούς και αμέσως του έκανα ένεση με θεϊκή ατροπίνη που είχα στο κτήμα , καθώς είναι η τρίτη φόρα που γλιτώνω το σκυλάκι από τις φόλες. Δυο φορές πέρυσι την ίδια εποχή και μια η σημερινή. Είναι σίγουρο ότι από το δηλητήριο πρέπει να έχουν πεθάνει αρκετές αλεπούδες, εκτός από αυτή που βρέθηκε στο δρόμο.  Είναι φαινόμενο που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και μάλιστα συμπίπτει με την περίοδο της αναπαραγωγής τους.
Η βαρβαρότητα δυστυχώς σήμερα έχει πολλά πρόσωπα. Τέτοια φαινόμενα είναι ντροπή για την τοπική κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: