Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σημαντική διάκριση για την λακωνική επιχείρηση της BIOGRECO AE



Ανάμεσα στις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις βρέθηκε η λακωνική επιχείρηση BIOGRECO AE των κυρίων Σ. Αργυρόπουλου, Χ. Λύρα και Μ. Γιαννάκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2013 που διοργανώθηκε από τη STAT BANK στις 28/5/2013 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Ηotel Athens.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που αποτελεί θεσμό για το ελληνικό επιχειρείν,  της απονεμήθηκε η διάκριση επιχειρηματικής αριστείας The Most Admired Enterprises. Μια διάκριση που απονέμεται στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες. Η διάκριση αυτή απονεμήθηκε και σε Ελληνικές εταιρείες διεθνούς βεληνεκούς όπως  AEGEAN OIL, VIANEX, NOVARTIS, ΤΟΥΟΤΑ HELLAS, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ,ΚΑΡΕΛΙΑ, LUX κ.α.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως επίσημη προσκεκλημένη της STAT BANK και η βουλευτής Λακωνίας κα Φεβρωνία Πατριανάκου η οποία και συνεχάρει τους ιδιοκτήτες της εταιρείας.
Η BIOGRECO ευχαριστεί τη STAT BANK για τη διάκριση αυτή, την οποία θεωρεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση των κόπων και προσπαθειών μιας δεκαετίας. Εκφράζει δε τις θερμές τις ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό και τα στελέχη της για την συνεισφορά τους στην επιτυχία της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: