Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κου Κώστα Ζαχαριά στο Δήμο Ευρώτα



Το Δήμαρχο Ευρώτα επισκέφθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κος Κωνσταντίνος Ζαχαριάς, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία – μέλη της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας.

  Ο κος Γρυπιώτης έθεσε επί τάπητος μείζονα προβλήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας, εστιάζοντας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ειδικότερα, ο Δήμος Ευρώτα.
  Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για την υποστελέχωση και την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, καθώς επίσης για το ζήτημα επαναφοράς ασθενοφόρου και οδηγού.
  Ο Δήμαρχος Ευρώτα δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί, βεβαίως, στο πολύκροτο ζήτημα της ελονοσίας, καθώς και σε πλείστα όσα προβλήματα θίγουν τη Δημόσια Υγεία στην ευρύτερη περιοχή.
  Συνοψίζοντας, οι δύο πλευρές -μέσα από εποικοδομητική συζήτηση και συντονισμό- προσβλέπουν στην εξεύρεση οριστικής λύσης των ως άνω προβλημάτων, κινούμενες στην κατεύθυνση προάσπισης και προαγωγής του ευαίσθητου και κρίσιμου τομέα της Υγείας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: