Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

1ο Διαδημοτικό Πρωτάθλημα Δήμου Ευρώτα

Οι μαθητές του Δήμου Ευρώτα διδάχτηκαν τα μυστικά του Ποδοσφαίρου στο 1ο Διαδημοτικό Πρωτάθλημα.
 Με μεγάλη επιτυχία και συγκλονιστικό φινάλε διεξήχθη το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το 1ο Διαδημοτικό σχολικό πρωτάθλημα του Δήμου Ευρώτα στο Δημοτικό Γήπεδο Σκάλας, υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας. 

  Με τη συμμετοχή δώδεκα σχολικών μονάδων και περισσότερων από 120 μαθητών, διδάχθηκαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον προπονητή του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Στάικο Βεργέτη, τους Λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές Ουρτάδο και Μουνάφο, τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ κ. Γιώργο Κούτουλα και τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και του beach soccer κ. Νικόλαο Σπυράκη.
  Νικητής της διοργάνωσης, η οποία είχε κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ήταν το 2ο Δημοτικό σχολείο Σκάλας, που νίκησε την ομάδα του Γερακίου στη διαδικασία των πέναλτι, με σκορ 4- 2 (καν. αγώνας 1-1). Καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Άρης Μαρτσούκος, παίκτης της νικήτριας ομάδας, ενώ πρώτοι σκόρερς της διοργάνωσης ήταν οι: Δημ. Αντωνίου με 8 γκολ (Γεράκι), Αλ. Σιμόν με 7 γκολ ( Γλυκόβρυση) και Χελιώτης με 6 γκολ (2ο Σκάλας). Την τρίτη θέση στη διοργάνωση κατέλαβε το Δαφνί, που στον μικρό τελικό κέρδισε τη Γλυκόβρυση με 6 -  1.
  Το «παρών» στην αθλητική εκδήλωση έδωσε πλήθος γονέων, ενώ τις απονομές σ’ όλους τους παίκτες έκαναν: ο Δήμαρχος Ευρώτα κος Ιωάννης Γρυπιώτης, η Αντιδήμαρχος κα Νίκη Χρήστου - Μιχαλούτσου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κος Ιωάννης Μπόκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κος Παναγιώτης Λυμπέρης, ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ κος Ν. Σπυράκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ. Τσιμπίδης, Αγρανιώτης και Γκουβούσης.
  Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του 1ου Eurota cup και ιδιαιτέρως την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, την ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩΤΑ.



ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ο ΣΚΑΛΑΣ 1 –ΔΑΦΝΙ                  0-4
ΒΛΑΧΙΩΤΗ1 – ΚΡΟΚΕΕΣ            1-0
2ο ΣΚΑΛΑΣ 1-ΓΕΡΑΚΙ 2                3-0
ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ- 2ο ΣΚΑΛΑΣ 2     6-0
1ο ΣΚΑΛΑΣ 2 -  ΓΕΡΑΚΙ 1             3-4
ΒΛΑΧΙΩΤΗ 2 – ΒΡΟΝΤΑΜΑΣ     0-1
ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ- ΔΑΦΝΙ                0-2
1ο ΣΚΑΛΑΣ 1 - 2ο ΣΚΑΛΑΣ 2         2-2
1ο ΣΚΑΛΑΣ 2 – ΚΡΟΚΕΕΣ             3-0
ΓΕΡΑΚΙ 1    - ΒΛΑΧΙΩΤΗ1            2-0
ΒΡΟΝΤΑΜΑΣ - ΓΕΡΑΚΙ 2             2-1
2ο ΣΚΑΛΑΣ 1- ΒΛΑΧΙΩΤΗ 2         4-1
1ο ΣΚΑΛΑΣ 1 – ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ     1-2
ΔΑΦΝΙ - 2ο ΣΚΑΛΑΣ 2                    7-0
1ο ΣΚΑΛΑΣ 2 - ΒΛΑΧΙΩΤΗ1         1-0
ΚΡΟΚΕΕΣ - ΓΕΡΑΚΙ 1                     1-2
2ο ΣΚΑΛΑΣ 1-  ΒΡΟΝΤΑΜΑΣ         1-0
 ΓΕΡΑΚΙ 2  -  ΒΛΑΧΙΩΤΗ 2               1-5   



ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ         


ΔΑΦΝΙ - ΓΕΡΑΚΙ 1                              0-3
ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - 2ο ΣΚΑΛΑΣ 1          0-1


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΔΑΦΝΙ                  1-6


ΤΕΛΙΚΟΣ

ΓΕΡΑΚΙ 1     -  2ο ΣΚΑΛΑΣ 1          1-1 (π.  2-4).           



Δεν υπάρχουν σχόλια: