Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Υπογράφθηκε το μεγάλο έργο «Αποχετευτικό δίκτυο Βλαχιώτη» ύψους 7 εκ. ευρώ.

Με σειρά έργων υποδομών για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών συνεχίζει ο Δήμος Ευρώτα που αποτελούν βάση για την ανασύνταξη όλων των περιοχών του Δήμου μας.
Υπογράφθηκε το συμφωνητικό για το έργο «Αποχετευτικό Δίκτυο Βλαχιώτη» ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο εργολάβος θα εγκατασταθεί την ερχόμενη εβδομάδα για να ξεκινήσει τις εργασίες άμεσα ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα.
Το αποχετευτικό δίκτυο στον Βλαχιώτη ήταν ένα πάγιο αίτημα των πολιτών εδώ και πολλά χρόνια και σήμερα γίνεται πράξη. Ένα έργο που θα ανακουφίσει κατά πολύ την ευρύτερη περιοχή.
Επίσης εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στην Στεφανιά και στον Άγιο Δημήτριο, ενώ στον Βρονταμά για την διάνοιξη και αξιοποίηση της γεώτρησης.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης μετά την σημερινή συμφωνία τόνισε.

«Μετά από πολλά χρόνια το όνειρο και για τον Βλαχιώτη γίνεται πράξη. Δίνουμε καθημερινό αγώνα για να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση του Δήμου μας με έργα υποδομής. Το αποχετευτικό δίκτυο Βλαχιώτη έρχεται να προστεθεί σε αυτό της Σκάλας για να ολοκληρωθεί στο τέλος με την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος βιολογικού καθαρισμού.
Οι ανάγκες της σύγχρονης ζωής είναι τόσες όσες και οι απαιτήσεις. Είμαστε σε θέση ως Δημοτική Αρχή να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας μέσα στην τετραετία αυτή υπογράφοντας με αξία το συμβόλαιο με τους πολίτες του Δήμου μας.
Το όραμα μας όμως δεν σταματά εδώ. Συνεχίζουμε μαζί για το καλό του τόπου μας και θα είμαστε δίπλα στις προκλήσεις της νέας εποχής που αρχίζει.»

Δημοσίευση σχολίου