Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εχθες 19/12/08/ξεκινησαν στη Σκάλα οι χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου στη πλατεία των Πηγών .
Ήδη έχει ξεκινήσει ένα καινούργιο μπλοκ όπου θα καταγράφονται όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ,είναι στο επάνω μέρος του μπλοκ, πατήστε την εικόνα για να μεταφερθείτε.
Εγώ ήθελα να αναφερθώ προς το Δήμαρχο Σκάλας κ. Γρυπιώτη ,και στο παρουσιαστή της χθεσινής εκδήλωσης κ. Διαμαντάκο.
Είναι η δεύτερη φορά που το μπλοκ της ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ παραγκωνίζεται, και δεν αναφέρθηκε κατά την χθεσινή ομιλία συνεισφορά του στα πλαίσια της ενημέρωσης στα όσα διαδραματίζονται στη περιοχή μας ,αλλά αναφέρθηκαν άλλα ΜΜΕ έκτος Σκάλας με ιδιαίτερη μνεία .
Κύριε Δήμαρχε και αγαπητέ φίλε κ. Διαμαντάκο το μπλοκ της ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ είναι μια νόμιμη ιστοσελίδα που λειτουργεί στο διαδίκτυο ,δεν ασκεί δημοσιογραφικά καθήκοντα καθότι οι γνώσεις μας δεν φτάνουν σε αυτό το σημείο, αλλά απλά ενημερώνουμε το κόσμο .
Είναι πολύ εύκολο να κατασκευάσω μια ιστοσελίδα να κάνω και μια έναρξη επαγγέλματος στην εφορία ,να βρω και ένα δημοσιογράφο για να έχω και την απαιτούμενη άδεια,να βρω χορηγούς στο να βάλω διαφημίσεις, και να τα οικονομώ,αλλά θέλω η προσφορά προς στο τόπο μου να είναι καθαρά εθελοντική και τίποτε άλλο.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ
Μετά τιμής
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΙΜΟΝΙΤΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ &
ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΜΟΝΟ & ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ APPELA.
ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ & Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΪΜΟΝΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΟΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ Η ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ Ή ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ LIVE WEB CAMERA ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ, ΚΑΘΕ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ Η ΛΑΚΩΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη κανείς δεν είπε ότι με τον τρόπο σου δεν προσφέρεις στον τόπο σου και γενικώτερα στην ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για τα δρώμενα της Σκάλας. Εχω πεί πολλές φορές ότι όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη, αυτός που δουλεύει κάνει λάθη.΅Εγώ τυχαία σαν παρουσιαστής των εκδηλώσεων δηλώνω ότι δεν έγινε κάτι εσκεμένο , στην φόρτιση και στην πίεση για την επιτυχία της εκδήλωσης ξέχασα να σε αναφέρω. Ζητάω συγνώμη. Πιστεύω όμως διότι σε γνωρίζω σαν τον εαυτό μου , ότι εσύ δεν έχεις ανάγκη να σε προσφωνούν στα μικρόφωνα όπως κάποιοι άλλοι που το απαιτούν. Ξέρω ότι είσουν παρόν και θα είσαι παρόν σε κάθε δρώμενο της Σκάλας.
Ο Φίλος σου ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη μάλλον έχεις δίκιο που τα έβαλες με τους άρχοντες του δήμου .
Κοίτα να δεις πως τούς έκανε http://www.apela.gr/26-13.html το νούμερο ο ΚΩΣΤΙΑΝΗΣ που κατέβηκε απο τη Γκόρτσα και μάς το παίζει μάγκας στη Σπάρτη με το APELA σε τι κατάντια πέσαμε ρεεεεεεεεε!!!!!!!!