Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ.
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. Η λέξη λύση γράφεται έτσι και όχι αλλιώς..
2. Χρόνια επικρατεί αυτή η κατάσταση με τους πακιστανούς στην Σκάλα,τώρα σας καίει ξαφνικά...
3. Γιατί ο Δήμαρχος μας πλήρωσε και εκείνος μέρος της εγγύησης του γνωστού απατεώνα που καταδικάστηκε από το νόμο και αγνόησε την κραυγή βοήθειας έτσι των σοβαρών οικογενειών της Σκάλας που ανέχονταν καιρό την κατάσταση αυτή και δεν ξέρουν πως να βρούν το δίκιο τους;
4. Στην Σκάλα ζούν εδώ και πολλά χρόνια μαζί μας και άλλες εθνικότητες οικονομικών μεταναστών. Έφεραν όμως τις οικογένειες τους μαζί τους, αγόρασαν σπίτια, τα παιδιά τους πηγαίνουν στα σχολεία μας και αποδέχονται το στυλ της ζωής της ξενιτιάς που επέλεξαν. Έχετε δεί πακιστανό μετά οικογένειας; Πατρίς, πίστη, οικογένεια μας μάθανε από παιδιά και η οικογένεια είναι για τον Έλληνα το πιο σημαντικό από όλα...που κολλάνε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας και αν ναι τότε εμείς φταίμε που αντί να τους δείξουμε κάτι καλύτερο, τους προσπερνάμε...
Τα χρόνια μου και η εμπειρίες ζωής με έμαθαν να ζητώ και συγνώμη αν κάνω λάθος, αυτή τη φορά όμως ξέρω πως μιλάω και για άλλους τόσους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εκφραστούν, και το ξέρετε και εσείς πως έχω απόλυτο δίκιο...ας βγάλουμε την Σκάλα μας και με μια καλή εικόνα προς τα έξω,όλα τα άλλα δεν μας τιμούν.

Ανώνυμος είπε...

3 meres poria apo tous Pakistanous, pou... stin Skala! Apo 50 eginan 100 ke simera 600 peripou. Diladi emeis oi skaliotes na pame na kriftoume gia na tous afisoume tin poli mas xebarko abeli!!!Stin Mani prin ena mina tous touloumiasan oi Maniates sto xylo ke tous kinigisan olous...emeis edo prepei na anechomaste to katourima ke to chesimo stous dromous mas ke stis platies mas???Oxi vre subolites, ftanei pia tosi katanoisi!!!

Ανώνυμος είπε...

Na pane na stithoun exo apo to spiti autou pou tous ekmetalleuotan ke na zitisoun ta dikia tous ke oxi exo apo tin astynomia tis Skalas...dropi pou tous afinoume na diasiroun tin Skala etsi.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ; ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Ο "ΚΥΡΙΟΣ"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ --Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ---

Ανώνυμος είπε...

Και ως γνωστόν, τον πουλήσανε για 30 αργύρια..... Λέτε να έχουν μαγαλύτερη αξία από το EURO σήμερα;