Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα των οικονομικών μεταναστών Δήλωση του δημάρχου Σκάλας κ. Ιωάννη Γρυπιώτη

Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αναφορικά με τη διαμαρτυρία των οικονομικών μεταναστών στην περιοχή της Σκάλας, θα ήθελα να δηλώσω τα κάτωθι:
Για τρεις διαδοχικές μέρες, η κοινότητα των πακιστανών που ζει στη Σκάλα, πραγματοποιούσε πορεία διαμαρτυρίας ζητώντας εργασία, τροφή και στέγη, αναφαίρετα δηλαδή δικαιώματα κάθε οικονομικού μετανάστη.
Η ανοικτή δημοκρατική κοινωνία των πολιτών της Σκάλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, αποδεικνύει εμπράκτως, εδώ και πολλές δεκαετίες, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους οικονομικούς μετανάστες.
Αλληλοσεβασμός, ίση μεταχείριση και αξιοπρεπής διαβίωση είναι οι έννοιες που συνιστούν την πολιτική μας απέναντί στους μετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή, καταδικάζουμε την ξενοφοβία και το ρατσισμό, όπως επίσης την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα.
Η ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία μας διατηρεί στο ακέραιο τις πανανθρώπινες αξίες και ιδιαίτερα αυτή της φιλοξενίας των οικονομικών μεταναστών.
Είναι όμως και καθήκον της να διατηρήσει την ηρεμία και τη νομιμότητα στον τόπο της.
Μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ ημών και της κοινότητας των οικονομικών μεταναστών, η διαμαρτυρία των τελευταίων έληξε, καθώς δώσαμε λύση στα αιτήματά τους, παρά το γεγονός ότι, η πολιτεία είναι η καθ΄ ύλην αρμόδια για την επίλυση αυτού του είδους προβλημάτων.
Παρά ταύτα, λοιπόν, με γνώμονα το αληθινό ενδιαφέρον για τον τόπο μας και την εξασφάλιση ειρηνικής συνύπαρξης κι ευταξίας, προχωρούμε - στοχεύουμε στην καταγραφή και νομιμοποίηση (ασφάλιση) των οικονομικών μεταναστών, με την πρόβλεψη δημιουργίας Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (ως ορίζει, εξάλλου και ο Καλλικράτης) έτσι ώστε, με την ύπαρξη δεδομένων και καταγεγραμμένων στοιχείων, να καθίσταται δυνατή η αξιοποίηση και απασχόλησή των.
Η Δημοκρατική συμβίωση και συμφιλίωση είναι μια μεταβατική διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Απορρίπτουμε κάθε είδους ακρότητα, από όπου κι αν προέρχεται.
Ως Δήμαρχος Σκάλας, δεσμεύομαι για την εξασφάλιση ηρεμίας, αξιοπρέπειας και ειρηνικής διαβίωσης στην περιοχή και παρακαλώ όπως, πρυτανεύσει η ηρεμία -προπαντός η ψυχραιμία, έτσι ώστε το άνοιγμα του δημοκρατικού διαλόγου να αποκτήσει περιεχόμενο προς όφελος των πολιτών της Σκάλας, αλλά και των μεταναστών.
Ο Δήμαρχος Σκάλας Γιάννης Γρυπιώτης

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό θα...παρει ψηφους!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον δικό μου φίλε μου, δεν θα τον πάρει και το ξέρει...αλλά θα ξαναβγεί και θα το δείτε.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Δημάρχου Σκάλας πραγματικά τα έχασα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις στα λεγόμενα του.

"διαμαρτυρία των οικονομικών μεταναστών"

Λαθρομεταναστών θέλετε να πείτε.

"πραγματοποιούσε πορεία διαμαρτυρίας ζητώντας εργασία, τροφή και στέγη, αναφαίρετα δηλαδή δικαιώματα κάθε οικονομικού μετανάστη."

Λαθρομετανάστη και πάλι. Αναφαίρετο δικαίωμα του οικονομικού μετανάστη η εργασία; Θα μας τρελάνετε; Το ελληνικό Σύνταγμα το διαβάσατε ποτέ;
Προστατεύει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Η εργασία δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα του οικονομικού μετανάστη. Λαθρομετανάστη για την ακρίβεια. Εδώ δεν είναι καν για τους Έλληνες πολίτες...Έλεος κ. Δήμαρχε...
Υπάρχουν Έλληνες πολίτες άνεργοι και εσείς μιλάτε για αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία; Διαβάστε λίγο το Σύνταγμα.

"Αλληλοσεβασμός, ίση μεταχείριση και αξιοπρεπής διαβίωση είναι οι έννοιες που συνιστούν την πολιτική μας απέναντί στους μετανάστες,"

Αλληλοσεβασμός, ίση μεταχείριση και αξιοπρεπεπής διαβίωση είναι το στρίμωγμα 60 λαθρομεταναστών σε ένα στάυλο; Αυτή είναι και η πολιτική σας προφανώς για αυτό σπεύσατε να πληρώσετε την εγγύηση για τον εκμεταλλευτή ανθρώπων...Τον επιβραβεύσατε.Εύγε!

"καταδικάζουμε την ξενοφοβία και το ρατσισμό,"

Θα μας αναλύσετε τι θα πει ξενοφοβία και ρατσισμός; Που ακριβώς είδατε στη Σκάλα ξενοφοβία και ρατσισμό; Μήπως εννοείτε το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων πολιτών;

"Η ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία μας διατηρεί στο ακέραιο τις πανανθρώπινες αξίες και ιδιαίτερα αυτή της φιλοξενίας των οικονομικών μεταναστών."

Ωραία φιλοξενία. Και μάλιστα εις βάρος των Δημοτών της Σκάλας και της Δημόσιας υγείας τους. Ακόμα και της σωματικής τους ακεραιότητας

"εξασφάλιση ειρηνικής συνύπαρξης κι ευταξίας, προχωρούμε - στοχεύουμε στην καταγραφή και νομιμοποίηση (ασφάλιση) των οικονομικών μεταναστών, με την πρόβλεψη δημιουργίας Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών"

Και εις ανώτερα! Μόλις τώρα επιβραβεύσατε τα κυκλώματα των Δουλεμπόρων και τη Μαφία που διακινεί ανθρώπους και όχι μόνο. Τους δώσατε ένα κίνητρο για να στείλουν περισσότερους.
Η ΜΙΤ θα τρίβει τα χέρια της...
Δεν πιστεύω να έχετε κάποιο οικονομικό όφελος απο αυτά τα κυκλώματα! Φαίνεστε σοβαρός άνθρωπος.
Πραγματικά κύριε Δήμαρχε μένω άφωνος απο το ρεσιταλ "πολιτικής ορθότητας" που δώσατε...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

"ίση μεταχείριση και αξιοπρεπής διαβίωση είναι οι έννοιες που συνιστούν την πολιτική μας απέναντί στους μετανάστες,"
Αλληλοσεβασμός,ίση μεταχείριση και αξιοπρεπεπής διαβίωση είναι το στρίμωγμα 60 ατόμων σε ένα σταύλο; Αυτή είναι και η πολιτική σας προφανώς για αυτό σπεύσατε να πληρώσετε την εγγύηση για τον φιλάνθρωπο.

"καταδικάζουμε την ξενοφοβία και το ρατσισμό,"
Θα μας αναλύσετε τι θα πει ξενοφοβία κ" ρατσισμός; Είδατε στη Σκάλα ξενοφοβία και ρατσισμό; Μήπως εννοείτε το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων;

"διατηρεί στο ακέραιο τις πανανθρώπινες αξίες και ιδιαίτερα αυτή της φιλοξενίας των οικονομικών μεταναστών."
Ωραία φιλοξενία σε βάρος των Δημοτών της Σκάλας και της Δημόσιας Υγείας.
"καταγραφή και νομιμοποίηση (ασφάλιση) των οικονομικών μεταναστών"
Με την τσέπη των Ελλήνων πολιτών φυσικά! Μόλις τώρα επιβραβεύσατε τα κυκλώματα των Δουλεμπόρων και τη Μαφία που διακινεί ανθρώπους. Τους δώσατε ένα κίνητρο για να στείλουν περισσότερους.
Δεν πιστεύω οτι έχετε κάποιο οικονομικό όφελος απο αυτά τα κυκλώματα όπως κάποιοι άλλοι κύριοι! Φαίνεστε σοβαρός άνθρωπος. Mένω πάντως άφωνος απο το παραλήρημα "πολιτικής ορθότητας" και "Δημοκρατίας". Έχετε σκεφτεί να κάνετε μια εκπομπή με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ στην ΕΡΤ με τίτλο "Οι φυλές της Σκάλας;"

Ανώνυμος είπε...

Όλοι την χωλή σας έχετε βγάλει με το δήμαρχο λες και αυτός φταίει για τους πακιστανούς . Από το 1991 όταν άνοιξαν τα σύνορα με το Σαμαρά στην Αλβανία και τους είπε αδέλφια μας η Ελλάδα σας αγκαλιάζει πόσοι κοινοτάρχες και δήμαρχοι πέρασαν ?δεν υπήρχε πρόβλημα τότε ?ξαφνικά ενέκυψε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες? μήπως παρακινούνται και αυτοί από κάποια κυκλώματα (εμπορικά -πολιτικά)? Άραγε γιατί δεν ασχοληθήκατε με τους Σκαλιώτες που ανέλαβαν να υπερασπίσουν τα δικαιώματα των πακιστανών για πολιτικά ωφελη, μια μερίδα αναρχοκομουνιστών που θέλουν να βάλουν την φιλήσυχη ζωή των Σκαλιωτών? Έχει πει κανένας απ δαύτους καλημέρα στους πακιστανούς? Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και άρχισαν να τους καταγράφουν τα στοιχεία ως ώστε να φαίνονται ότι στρατολόγησαν και άλλα θύματα στο χώρο της ανομίας, μιας και δεν μπορούν να προσηλυτίσουν τους νεοέλληνες?
Ως πότε Σκαλιώτες θα αφήσετε αυτούς τους δέκα περιθωριακούς να κάνουν οτιδήποτε βλάπτει την κοινωνία της Σκάλας? Ξυπνήστε και απομονώστε τα κατακάθια, τους κηφήνες από την κοινωνία της Σκάλας.

Ανώνυμος είπε...

OI ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ!
ΤΑΛΑΙΝΑ ΕΛΛΑΣ!
ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!
ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΟΜΙΑ !
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ SYNΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΖΗΤΩ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ AERGOI ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
http://www.elliniki-grothia.com/?p=3765

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΠΛΗΡΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΟΥΡΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΖΟΥΡΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω να πω: Ό,τι μα ό,τι και να έλεγε ο δήμαρχος, ο,τιδήποτε όμως, ορισμένοι από ότι βλέπω και θλίβομαι γι’ αυτό, κυριολεκτικά καραδοκούν και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επιτεθούν!!! Τώρα …για ποιο λόγο, δεν το ξέρω!!! Ας αναλογιστούν οι ίδιοι…
Τέλος πάντων, δεν βγάζεις άκρη έτσι…Στον κόσμο που ζούμε ο καθένας κοιτάζει να βγάλει τη περίσσια ΧΩΛΗ του, επειδή τυγχάνει πολλές φορές να έχει κάποιο ή κάποια δικά του προβλήματα και δεν ξέρει απλά πού να τα διοχετεύσει!!!
Εξάλλου, δημοκρατία έχουμε…Ο καθένας λέει ελεύθερα ό,τι γουστάρει!!! Είναι και προεκλογική περίοδος…. Όλα «ΟΚ»!!! Καλό είναι, πάντως, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!!! Τι φταίει ο δήμαρχος για την κατάσταση των πακιστανών; Από πού κι ως πού ευθύνεται η δημοτική αρχή; Μήπως όντως φταίει η πολιτεία και το «νοικοκυρεμένο» μας κράτος; Για σκεφτείτε το λίγο και αφήστε στην άκρη τα άλλα…
Μιλάμε για ένα πρόβλημα σοβαρό που αγγίζει όλη την Ελλάδα !!! Δεν υποστηρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ. Άνθρωποι είναι και οι Πακιστανοί, έχουν το δίκιο τους εν μέρει. Δίκιο έχουμε κι εμείς οι πολίτες, όμως, που δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα προφανή!!!
Μην σπέρνετε μεταξύ σας διχόνοιες ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Έχουμε φτάσει σε σημείο «εμφυλίου πολέμου» μεταξύ μας!!! Δεν το βλέπετε; Ντροπή!!! Άποικοι θα γίνουμε στην ίδια μας τη χώρα έτσι όπως πάμε!!!
Δεν μας φταίει κανένας δήμαρχος για το χάλι των λαθρομεταναστών σε όλη τη χώρα!!! Αλλού πρέπει να πέσουν οι ευθύνες!!! Μην αφήνετε τυχόν προσωπικές εμπάθειες να σας πηγαίνουν πίσω!!!
Τα τελικά θύματα είναι οι πολίτες. Εγώ, εσείς, όλοι… Και το κράτος δεν κάνει τίποτα, ποτέ δεν έκανε, όποια κυβέρνηση κι αν είχαμε…Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς αρμενίζουμε στραβά εδώ και χρόνια, χρόνια… Κι όχι γιατί το θέλαμε εμείς, αλλά επειδή το ήθελαν κάποιοι άλλοι για εμάς!
Γι΄ αυτό λοιπόν, ή ανεχτείτε σιωπηρά αυτά πού γίνονται ή ρίξτε τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Δεν φταίει το κλαδί όταν το δέντρο δεν είναι γερό, αλλά η ρίζα. Αν όλοι οι απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ ήμασταν ενωμένοι και δεν ασχολούμασταν με μικρότητες ή με το ποιο κόμμα θα βγει κάθε φορά…θα ήμασταν και σε καλύτερη μοίρα…

Ανώνυμος είπε...

Χωλή είναι να επισημαίνονται οι επικές ατάκες του κ. Γρυπιώτη;
Να λέει πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα η εργασία ατόμων που μπήκαν στη χώρα μας λαθραία και παράνομα σε συνεργασία με δουλέμπορους και μαφιόζους; Είμαστε σοβαροί; Αναφαίρετο δικαίωμα; Που ακριβώς είδε οτι το δικαίωμα στην εργασία είναι αναφαίρετο ακόμα και αν μιλάμε για ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; Η εργασία δεν συμπεριλαμβάνεται στα ανθρώπινα δικαιώματα με βάση και τον ΟΗΕ και το ελληνικό σύνταγμα!
Και το κορυφαίο η νομιμοποίηση...
Απλώς έτσι δεν θα μπορείτε να τους διώξετε. Θα συνεχίσουν τις κτηνοβασίες, να αφοδεύουν στους δρόμους κτλ.
Φυσικά θα ψηφίσουν και τον κ. Γρυπιώτη στο μέλλον ε; Ας μην μιλήσουμε για την πληρωμή της εγγύησης και για την "τακτοποίηση" των λαθρομεταναστών. Με λεφτά τίνος άραγε;Ας το μαζέψει το όλο θέμα ο κ. Δήμαρχος και ας αφήσει τα περί χωλής.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση φιλοι μου, είναι εκείνο το <> πού στήνανε στην πλατεια για εκείνο το παγοδρόμειο που κόβανε τους κλήρους(σ.σ. αντι για θεωρημένα εισητήρια) και για τα <> για να πουλάνε τα μπουκάλια τα ουίσκυ τις απόκριες, ώστε να αποκλειονται οι πολοί από την αποκριάτικη διασκέδαση.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ άνθρωπέ μου ...έχεις χοντρό κώλυμα...Παρακολουθώ εδώ και τρεις μέρες όλα τα σχόλια. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μίσος, τέτοιο μένος σαν το δικό σου!!! Ώπα ρε μεγάλε, μη μας κάνεις και νταντά...!!! Υπόγραψε αυτά που γράφεις και πάψε να κάνεις κήρυγμα περί "συνταγματολογίας". Προσπαθείς να πιαστείς από κάπου για να μειώσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Κοίτα την ουσία, αν όντως, ενδιαφέρεσαι για το πρόβλημα και άσε τις περιττολογίες!!!
Και κυρίως δεν ξέρεις ποιος ή ποια είμαι εγώ που κάθομαι(πολύ κακώς) και ασχολούμαι αυτή τη στιγμή με το ξέσπασμά σου... και δεν ξέρεις γενικότερα ποιος αφήνει εδώ τα σχόλιά του αφού είναι ανώνυμα... Πώς μπορείς και κατηγορείς έτσι απροκάλυπτα; Σε τι κοινωνία ζούμε ρε παιδιά; Έχουμε χάσει κάθε ίχνος στοιχειώδους ανθρωπιάς!!! Έλεος....!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ξέρει πια είσαι και τι συμφεροντα σου έθειξα ωστε να αντιδράσεις ετσι.
Εγω έκανα απλα μια πρόταση λύσης.
Εσύ γιατι πόνεσες τόσο?

Ανώνυμος είπε...

Ένας απλός δημότης είμαι ρε φίλε, ασπούδαχτος και μάλιστα από άλλο δημοτικό διαμέρισμα. Τη μιλάω, όμως, καλά την ελληνική όπως βλέπεις. Έτσι είναι...και τη γλώσσα του λιμανιού και του σαλονιού!!! Θα γίνουμε και συνδημότες σε λίγο και θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε...Κι εδώ στις παρυφές του Πάρνωνα που κάθομαι κι ατενίζω εσάς τους καμπίσιους παρέα με τα λίγα γιδάκια μου και το laptop μου... σκέφτομαι πόσο άνετα θα είμαι στο νέο Υπερδήμο που εσύ ίσως οραματίζεσαι!!!

Τα σέβη μου...

Angelheart είπε...

Παρακαλώ μην αναφέρεστε στα καημένα όπως γράφει η δημοσιογράφος από το Βήμα,γιδάκια,κατσικάκια,προβατάκια....(κάνουμε και το χιούμορ μας, μου επιτρέπεται, έτσι;)...
τα αθώα αυτά ζωάκια δεν φταίνε σε κάτι.Τώρα,τΟ blog επιτρέπει την ανωνυμία και δείνει το δικαίωμα στον καθένα να πεί την γνώμη του. Υπάρχει και ένα link από μια αναρχική ομάδα που έγραψε την γνώμη της, και αυτό δημοσιεύτηκε στο blog. Η άποψη που δεν είναι δική μας πάντα και αυτονόητα μας ενοχλεί,αλλά αυτό σημαίνει και δημοκρατία. Καλό σας βράδυ και πάντα με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ ανώνυμε πέτσα να αγιάσει το στόμα σου. Ο κουμμουνισμός είναι μια θεωρεία που έχει κάποιες καλές ιδέες αλλά που ποτέ δεν θα μπορέσουν να γίνουν πράξη βγήκαν οι αναρχικοί του ‘’ΠΑΜΕ’’ να διαδηλώσουν από τις δερμάτινες πολυθρόνες του κόμματος να πουν τη που ήταν όταν αυτοί έμεναν σε κοτέτσια που ήταν όταν αυτοί δούλευαν για δέκα ευρώ την ήμερα απλά είχαν βάλει τα κεφάλια μέσα στην άμμο. Οι μετανάστες οι λαθρομετανάστες οη οπός θέλετε πέστε τους ναι έχουν δικαιώματα οπός είχαν και οι δικοί μας άνθρωποι που έφυγαν από την Ελλάδα για άλλες χώρες για να βρουν ένα πιάτο φαγητό και για αυτούς τα ιδία έλεγαν αλλά ξεχνάμε εύκολα . Γιάννη ποτέ δεν είναι αργά αν μπορείς βοήθησε τους χωρίς να βάζεις το προσωπικό κέρδος ( ψήφους) μπροστά και να ξέρεις ότι αυτοί που έχουν μυαλό και και βλέπουν ποιο περά από την μύτη τους είναι κοντά σου και σε υποστηρίζουν . και κάτι ακόμα για αυτούς που δεν ξέρουν η Αμερική πριν πάνε οι έλληνες είχε 20 % εγκληματικότητα και όταν πήγαν την έφρασαν στο 70%

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ!! ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝ.
ΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 200μ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε που ακριβώς είδες οτι μόλις πήγαν οι 'Ελληνες στην Αμερική η εγκληματικότητα πήγε απο 20% στο 80%; Θα μας δώσεις μια πηγή; Εκτός αν η πηγή σου είναι ο Ιός της Ελευθεροτυπίας, ο οποίος παρουσίασε ένα κείμενο ενός Έλληνα της Αμερικής όπως ήθελε. Φυσικά το κείμενο έχει διαψευστεί απο τον ίδιο τον Ομογενή με επιστολή του.
Μάθετε οτι ακόμα και οι βαρυποινίτες Έλληνες που ξεφορτώθηκε το ελληνικό κράτος, όταν πήγαν στις ΗΠΑ είχαν χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότας απο του Μεξικανούς.
Με λίγα λόγια ακόμα και οι φυλακόβιοι Έλληνες ήταν πιο ήσυχοι απο τους λοιπούς μετανάστες που δεν ήταν εγκληματιες στη χώρα τους.