Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

Από Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών
Επιτυχία είχε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μέσα στον Ιανουάριο. Πλήθος κόσμου (κατοίκων Στεφανιάς αλλά και γύρω περιοχών), καθώς και πολιτικών προσώπων του Δήμου Ευρώτα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πατήρ Δημήτριο (Μπούσκο), όπου ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο έτος, τόσο για τον Σύλλογο όσο και για το χωριό μας (την Στεφανιά) και ευλόγησε τις 2 πίτες που κόπηκαν.
Στην πρώτη πίτα (που αφορούσε τον ίδιο τον Σύλλογο), το φλουρί κέρδισε η πρόεδρος του Σύλλόγου κα Δήμητρα Μαστρογιαννάκου, ενώ στην δεύτερη πίτα (που αφορούσε το χωριό και τους παρευρισκομένους) το φλουρί κέρδισε η κα Μεταξία Καλαντώνη. Ακολούθησε Λαχειοφόρος κλήρωση με διάφορα δώρα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καφέ/τσαϊ/συνοδευτικών, καλής παρέας και κουβέντας μεταξύ των συνδαιτυμόνων.
Παρόντες στην πρωτοχρονιάτική εκδήλωσή μας ήταν ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Εύρωτα κ.κ. Ηλίας Παναγιωτάκος, Δημήτριος Διαμαντάκος, Παναγιώτης Παυλάκης και Νικολέττα Μιχαλούτσου, η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Δήμου Ευρώτα, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΣ κ. Ευθύμιος Παπαχρήστου, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η πρώην βουλευτής επικρατείας κα Φεβρωνία Πατριανάκου, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου του Δήμου Ευρώτα κα Ιωάννα Χρηστάκου, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Στεφανιάς (Τρινασιακός) κ. Δ. Μανδαλάς, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου "Νέοι Ορίζοντες , τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς και μέλη του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στεφανιάς.
ΝΤΕΝΥ ΚΟΥΝΑΛΙ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: