Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η άποψη μου για τα πολιτιστικά δρώμενα του δεκαημέρου !!

Αρκετά τα σχόλια υπήρξαν σχετικά με το καρναβάλι της Σκάλας με το αν ήταν επιτυχημένο ή όχι και πόσα άρματα συμμετείχαν κλπ.
Κοινώς γνωστό πλέον είναι ότι το καρναβάλι της Σκάλας ήταν καταδικασμένο, κυρίως από την αδιαφορία του κόσμου και της νεολαίας ιδιαίτερα που δεν συμμετέχει σε εκδηλώσεις του δήμου όπως και στο καρναβάλι.
Αρκετοί δημότες επιρρίπτουν ευθύνες στην δημαρχιακή αρχή για το φετινό καρναβάλι. Μην ξεχνάμε όμως τον άσχημο καιρό, της Κυριακής όπου έβρεχε μέχρι την 15:00 ώρα, μην ξεχνάμε την οικονομική κρίση που υπάρχει , πόσο ωραίο θα ήταν αν ξοδευόντουσαν αρκετές χιλιάδες ευρώ μόνο για 2 ώρες παράσταση? τέλος όμως όπως και να είναι, οι απόψεις και οι κριτικές των δημοτών είναι σεβαστές και πρέπει εισακούονται και να αξιολογούνται
Πρέπει πρώτα να γίνουμε πραγματικοί ενεργοί δημότες και ενεργοί πολίτες, με λόγο και πράξεις, στα κοινά προβλήματα του τόπου μας, για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τον πήχη ποιο ψηλά.
Οι αγώνες δεν γίνονται από τους καναπέδες και στα καφέ, αλλά με την ενεργή συμμετοχή, Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορα γκρουπ ομάδες {fb - hi5} ή συλλόγους ή φορείς να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους η την αγάπη τους για τα προβλήματα του τόπου καταγωγή τους ή για άλλα θέματα, αλλά μόνο για χάρη εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο.
Αλήθεια που είναι οι σύλλογοι? αλλά και αυτοί έχουν χάσει τη πολιτιστική τους ταυτότητα και για το μόνο που ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται είναι τα πανηγύρια με σκοπό την είσπραξη χρήματος, και την αυτοπροβολή.
Πρόσφατο παράδειγμα ο σύλλογος ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στην εκδήλωση της κοπής πίτας τους, το Σάββατο 6-02-10 τιμώμενο πρόσωπο ήταν η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα,το σύμβολο του sex και παράλληλα έγινε πασαρέλα νυφικών,
Το άκρον άωτον της ιστορίας είναι το μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα τίμησαν την μαθήτρια Μαριλένα Κατσάπη και το δάσκαλο Παναγιώτη Καραμούζη για το πρώτο βραβείο που απέσπασε στο ΑΘΛΟΝ ΠΟΙΗΣΕΩΣ που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στα Καλάβρυτα εις ένδειξη μνήμης των Ελλήνων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων .
Λίγο σεβασμό και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΚΑΛΑΣ <>δεν απαντούν σε σχόλια.Απαντούν μόνο με το έργο τους το οποίο φαίνεται.Αν κάποιοι δεν το βλέπουν είναι τυφλοί.Ας προσευχηθούν ,ίσως γίνει κάποιο θαύμα και βρούν το φώς τους.

Ανώνυμος είπε...

TO KΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ.ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.[ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ}

ΓΙΑΝΝΗΣ Χ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ,
ΙΑΣΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Η

ΠΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ-ΓΙΩΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΘΙΓΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΜΕ

ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ .ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ.Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.......
ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ax re pedia ta montelakia htna kala kai h pasarela kalh alla mipos prepi na thn doume diaforetika nomizo oti o mixalis den hthele na thixi kanenan silogo alla mia xeperasmeni teliomeni pou oute kai irthe toso anapiri itane deste thn allios .kai min xespame sto mixalh se mia dimokratia oli leme auta pou pisteuoume eleftera ektos kai an den isxii auto as kopsoume gkazia kai nomizo den katigorise ton sillogo alla thn sigkekrimeni ithopoio pou kai den hrthe .

Ανώνυμος είπε...

Καλεσμένα και τιμώμενα πρόσωπα του συλλόγου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΕΧ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Προαγωγός, ΑΥΤΙΑΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΙ, εκείνη με τις συνταγές ξεχνάω το ονομάτης Επιχειρηματίας, Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας.Με τι χρήματα εκδόθηκαν παλαιότερα τα ποιηματάκια της προέδρου? με τι χρήματα έγινε η επίσκεψη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας? Πόσα χρήματα υπάρχουν στο Ταμείο? Μαθαίνω ότι ετοιμάζετε και επιχείρηση μέσω του συλλόγου έξω απο το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

μας κακοφανηκε η γνωμη του γραφοντος το σχολειο και οχι το οτι δεν ηρθε η μπαρμπα που μπορει να ηταν και................ ο καθε πολιτης εχει το δικαιωμα να λεει και να γραφει τη γνωμητου για καθε συλλογο. ο συλλογος ομως δεν εχει το δικαιωμα να του το απαγορευει,αντιθετος πρεπει να τα διαβαζει ξανα και ξανα και να βγαζει τα σωστα συμπερασματα για το τι ακριβως ζηταει ο πολιτης. μιχαλη το σχολιοσου το βρισκω σωστο.οπως σωστα λες και για το καρναβαλι ολοι το θελουν και ποιο καλλυτερο αλλα για να συμετεχουν οχι εεε αυτο πως το εξηγουν. αν θελουν του χρονου να ειναι καλλιτερο υπαρχει επιτροπη ας παν απο τωρα να δηλωσουν συμετοχη για να εχουμε καλλιτερο.
ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχάλης Ήθελε Να Εστιάσει Περισσότερο Νομίζω Στο Ότι Δεν Ήταν Σωστό Σε Μια Τέτοια Εκδήλωση Να Τιμηθούν Ο Κύριος Παναγιώτης Και Η Μαριαλενα. Προσωπικά Δεν Έχω Παρευρεθεί Σε Καμία Από Αυτού Του Τύπου Των Εκδηλώσεων Που Οργανώνουν Οι Νέοι Ορίζοντες Γιατί Η Ρουλά, Η Βεφα, Η Βάνα, Ο Μικρούτσικος , Ο Αυτιας Και Όλοι Αυτοί Οι Επώνυμοι Δεν Έχουν Προσφέρει Το Παραμικρό Στην Ανάπτυξη Του Πολιτιστικού Επιπέδου Της Ελλάδας Μας. Αντίθετα Με Τις Κάκιστης Ποιότητας Εκπομπές Τους Έχουν Συντελέσει Στον Πολιτισμικό Μας Μαρασμό. Εκτιμώ Όμως Τις Προσπάθειες Της Προέδρου Του Συλλόγου «Οι Νέοι Ορίζοντες», Κάτι Προσπαθεί Να Προσφέρει Στην Περιοχή Μας Άσχετα Αν Το Καταφέρνει Ή Όχι. Πιστέψτε Με Δεν Νομίζω Να Έφερνε Καμία «Φίρμα» Αν Δεν Γέμιζε Το Μαγαζί. Θέλει Ο Κόσμος Να Πάει Να Τραβήξει Μια Φωτογραφία Δίπλα Σε Αυτές Τις Διασημότητες. Θα Προτιμούσα Όμως Οι Αφίσες Που Διαφήμιζαν Την Εκδήλωση Να Έλεγαν: Σας Προσκαλούμε Στην Εκδήλωση Που Διοργανώνουμε Για Να Τιμήσουμε Την Μαριαλενα Κατσαμπη Και Τον Παναγιώτη Καραμουζη Για…….. Κλπ… Κλπ ……Κλπ. Είσοδος 10 €» Και Να Βάζαμε «Μέσον» Για Να Βρούμε Εισιτήριο. Δεν Νομίζω Ότι Μοναδικός Σκοπός Του Συλλόγου Πρέπει Να Είναι Η Είσπραξη Χρημάτων. Φιλικά Άγγελος

leimonitis είπε...

Για να δώσω μια εξήγηση στο θέμα που έχειν προκύψει και το βλέπω θετικό ότι μπορούν να σχολιάσουν ελευθέρα και όλοι μας προσπαθούμε για κάτι προς το καλύτερο
Το σχόλιο μου ως προς τους διοικούντες στους νέους ορίζοντες εστιάζεται στο ότι δεν μπορεί να τιμά μια μαθήτρια και ένα δάσκαλο που έλαβαν το πρώτο βραβείο, που είχε σαν θέμα την εκτέλεση των Ελλήνων Μαρτύρων Καλαβρύτων. Μια εγκληματική ενέργεια των Γερμανών που ακόμα οι κάτοικοι των Καλαβρύτων ζητούν δικαίωση. Δεν έχει θέση με την υπόλοιπη θεματολογία της εκδήλωσης ,μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουκάλι
Είναι θέμα σεβασμού σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να μπορούμε να ζούμε ελεύθερα.
Για τη πρόεδρο που δέχθηκα τα φραστικά πυρά της, περί εμπάθειας ως προς τον σύλλογο και περί ηθικού στοιχείου της Σκάλας προς το προσώπο μου τα αγνοώ.
Καλό είναι να ακούτε τη γνώμη, αλλά και την καλοπροαίρετη κριτική του κάθε πολίτη και αυτό επιδιώκω προσωπικά.

Ανώνυμος είπε...

Άμα το κακό δεν μεγαλώσει το κακό δεν κόβεται!!!
ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙΝ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στο πέρασμα του χρόνου ένας πολιτιστικός σύλλογος πέρασε και άφησε ιστορία για το πολιτιστικό επίπεδο της Σκάλας και είναι ο Σύλλογος Κυριών Σκάλας, με πρωτεργάτη τη πρόεδρο Μηλιά Χατζή και τα μέλη του συλλογου.
ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΕΧΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΩ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΣΥΖΥΓΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΖΕΡΜΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.ΓΥΡΙΣΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ,Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΜΠΡΟΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΛΗΨΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΟΥΣ

Unknown είπε...

Σιγά ρε παιδιά,βρίκατε το Μιχάλη αδύνατο (τώρα που εχασε 50 κιλά),
και βαράτε όλοι.Αφήστε τον να τρέχει τώρα πού πήρε δρόμο...έτσι μας αρέσει..Μιχάλη εσένα θέλουμε...
Αλήθεια για τί λέγαμε;Α! Ηρεμα....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 6 \2\ 2010 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ <>ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝ\ΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τον Μιχάλη τον γνωρίζω αρκετά, με την άποψη του μεταφέρει όσα δέχεται απο το κοινωνικό σύνολο της περιοχής, άν αυτές τις απόψεις όποιες και άν είναι, δεν τις δέχεται, τότε είναι κακό γι αυτόν στον οποίο απευθύνονται. Αυτό συμβαίνει στην πολιτική, στην αυτοδιοίκηση και προσωπικά σε κάθε έναν μας. Ο Μιχάλης μέχρι την στιγμή της άποψης του ήταν καλός άνθρωπος και επιτελούσε ένα κοινωνικό έργο για τον Σκαλιώτη, απο την στιγμή που έγραψε κάτι που είναι σκληρό για κάποιους δεν είναι καλός?. Είναι καλύτερα να λέγεται η αλήθεια και άν θέλουν ας την ακούσουν και άς σκεφθούν για το καλό τους

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μάθαμε για ποιο λόγο δεν ήρθε η Βάνα, ενώ ήξεραν από την Τετάρτη ότι δεν θα έρθει δεν βγήκαν να το πουν. Για ποιο λόγο δεν το είπαν?

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ "ΣΤΑΖΕΙ Η ΒΡΥΣΗ ΘΕΙΕ?"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
"ΧΥΝΕΙ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ"
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ (ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΛΑΤΣΙΟ) ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ Ή ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ. Α!! ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ , ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΪ ΓΙΩΡΓΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο καταστατικό του συλλόγου(Νέοι Ορίζοντες) αναφέρονται επίσημα ως ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΚΑΛΑΣ, ποίου ή ποίας ήταν η ιδέα να εκπροσωπεί εμένα τον απλό Δημότη Σκάλας?
και να με εκπροσωπεί με τέτοιον τρόπο. Ο σύλλογος αυτός θα πρέπει να εκπροσωπεί μόνο τα μέλη του και όχι να αναφέρεται ως ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΚΑΛΑΣ. Προτείνω λοιπόν, άμεσα οι κυρίες (ύποπτο που δεν υπάρχουν άντρες στο Δ.Σ)του συλλόγου να αλλάξουν την επωνυμία του συλλόγου και να μην αναφέρονται ως Ενωση Δημοτών Σκάλας. Δεν έχουν κανένα διακαίωμα για κάθε τους ενέργια να εκπροσωπούν και εμένα, δεν τους το έδωσα το δικαίωμα αυτό. Οπως γνωρίζω ότι ο σύλλογος αυτός δεν έχει καμία σχέση με το Δημαρχείο οπότε θα μπορούσε να με εκπροσωπεί, είτε βρίσκομαι στην συμπολίτευση ή την αντιπολίτευση. Παρακαλώ εντός μηνός να αλλάξει η επωνυμία του συλλόγου σας διαφορετικά θα χρησιμοποιήσω κάθε ένδικο μέσο προς δικαίωση μου.

Ανώνυμος είπε...

Με έκπληξη είδα φωτογραφίες της ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας με την επισήμανση ότι τραβήχθηκαν την ημέρα που ήταν καλεσμένη στη Σκάλα. Η φωτογράφηση έγινε στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΫΠΟΛΗ. Αρα η ασθένεια του πατέρα της δεν ήταν αληθινή. Τότε ποιός λέει ψέματα η ΒΑΝΑ ή η πρόεδρος του σύλλογου. Και απο πότε ήξεραν ότι δεν θα έρθει η καλεσμένη.
Ακόμα δεν μπορούσαν να πούν μιά κουβέντα στον καταστηματάρχη για το σερβίρισμα .....καφές σε κολονάτο ποτήρι....

Ανώνυμος είπε...

Με αγάπη από τον Βόσπορο!
17.2.2010

Ένα μοναδικό τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη πρόσφερε το «Hilton Αθηνών», σε συνεργασία με το «Golden Hall», σε αγαπημένους φίλους, στις σουίτες του πολυτελέστατου «Courad Istanbul» με θέα τον Βόσπορο.
Highlight, το πριβέ δείπνο με πρωταγωνίστριες τις «δικές» μας σταρ Ναταλία Δραγούμη, Βάνα Μπάρμπα, Τζένη Μπότση, που δόθηκε στο εστιατόριο με την αεροπλανική θέα του «Hilton Istanbul», τις γαστρονομικές εκπλήξεις του διάσημου chef Andrea Scheuregger και τα τραγούδια του Γιώργου Ντάβλα και της Asli Gural, που απογείωσαν το κέφι των καλεσμένων στη μοναδική βραδιά ελληνοτουρκικής φιλίας.
Το ρεπορτάζ είναι από την Espresso 17-02-10
Για να σταματήσει η κοροϊδία προς το κόσμο
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1148684&catid=12

Ανώνυμος είπε...

Έδωσε φτερά στο «Hilton»
από το περιοδικό Λοιπόν, 19/2/2010

Μα τι ζητάω; Την Πάρις Χίλτον ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας να χορεύει το χορό της κοιλιάς στο πιο gourmet εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης. Και όταν ξυπνήσω από αυτό το όνειρο, να ανοίξω τα μάτια μου και να απλώνεται μπροστά μου ο Βόσπορος. Ε, λοιπόν, όλα αυτά τα έζησα... πλην της Πάρις Χίλτον όμως.
Βέβαια και η Βάνα Μπάρμπα και η Ναταλία Δραγούμη δεν μας χάλασαν! Σας μπέρδεψα; Λοιπόν... Το «Hilton» της Αθήνας με την υποστήριξη του «Golden Hall» κάλεσε γνωστούς ηθοποιούς και κοσμικογράφους στα αντίστοιχα «Hilton» και «Conrad» της Κωνσταντινούπολης. Οι υπεύθυνοι του «Hilton» μας καλωσόρισαν στην Πόλη και μας παρέθεσαν ένα πολυτελές δείπνο στο «Hilton Instanbul», όπου στον τελευταίο όροφο στεγάζεται ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια με gourmet ανατολίτικη κουζίνα ? μάλιστα, ο head chef ήταν πριν από λίγα χρόνια στο «Βυζαντινό».
Την επόμενη μέρα χαθήκαμε στα χρώματα και τα αρώματα της Κωνσταντινούπολης. Στα παζάρια, τα χαμάμ και τα μεθυστικά νερά του Βοσπόρου. Η Βάνα Μπάρμπα... έκλεψε για άλλη μια φορά τα βλέμματα, αφού την αναγνώριζαν σε όλα τα δημοφιλή στέκια της «καλής κοινωνίας» της Τουρκίας.
Οι βόλτες στο παζάρι βγήκαν τυχερές για τον Νίκο Ψαρρά, αφού με το «μάτι» του και το φοβερό του γούστο ξέθαψε «μαργαριτάρια» για το νέο του σπίτι. Βέβαια, προσωπικά, όταν επέστρεψα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα εκπληκτικά δερμάτινα χαλιά, για τα οποία βρήκα την απόλυτη «πηγή», και... η συνταγή για το φοβερό γλυκό της Νόνης Δούνια
Φωτογραφία με τη Βάνα Μπάρμπα star και στην Τουρκία με τον Θοδωρής Καλαμάρης, του «Hilton Park», και τον Elif Yazoglu, director of business development Istanbul.
http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13945&subid=2&pubid=7300104

Ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται.
ΥΓ.
Να είσαι καλά Μιχάλη με το θέμα που έβαλες ευκαιρία να βγάλουμε τα απωθημένα μας, η κοροϊδία και αλαζονεία ορισμένων πρέπει να σταματήσει.
Ας πάψουμε επιτέλους να στρουθοκαμηλίζουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΕ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

http://oynagki.pblogs.gr/2008/04/h-bana-mparmpa-se-gymnh-fwtografish-ntrophs-me-thn-korh-ths.html

Ανώνυμος είπε...

Κυρία προεδρος τα οικονομικά δεν μπορούσατε να μας τα δώσετε και σε μια φωτοτυπία γιατί έτσι που μας τα είπατε δεν μπορέσαμε να τα συγκρατήσου με .
Είπατε για τη Βανα ότι δεν ηρθε διότι ηταν ασθενής ο πατέρας της, γιατί δεν μας είπατε ότι είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη με το σινάφι της, και μας κορόιδεψε?
Τα σχόλια που έχουν γίνει στο διαδίκτυο είναι μια αφορμή , στο να είμαστε ποιο προσεκτικοί στις επόμενες κινήσεις του συλλογου.