Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης «Ε.Ο.Κ.» σε συνεργασία με τον N.Π.Ο.Ν.Α. (Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης) Δήμου Σκάλας, τους χορηγούς, τις ενώσεις, τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της ΛΑΚΩΝΙΑΣ διοργανώνουν τον ετήσιο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «3 με 3».

Για σένα που δίψας για basket,το τουρνουά «3 με 3» είναι η δική σου ευκαιρία για να παίξεις και να ευχαριστηθείς basket μαζί με τους φίλους σου, στο δικό σου γήπεδο, στο δρόμο και όπου μπορεί να στηθεί μια μπασκέτα. Γιατί σε αυτό το τουρνουά παίζεις όπως έχεις μάθει, με τους φίλους σου μόνο και με τους δικούς σου κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ - νοκ άουτ. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, απλά για τι όλοι ξεδιψάνε με τη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη γιορτή του basket. Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το basket θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά.

Αν λοιπόν διψάς για basket είσαι αγόρι ή κορίτσι 10 έως 17 ετών λάβε μέρος με την ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με την ομάδα της παρέας σου στον τουρνουά «3 με 3» που διοργανώνει η «Ε.Ο.Κ.» σε συνεργασία με τον Ν.Π.Ο.Ν.Α. Δήμου Σκάλας και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Ο.Ν.Α. στο κτήριο του Δημαρχείου και στα τηλέφωνα 2735360024 - 6940950867, από τις 9.00 - 1.00μ.μ. και 4.00 - 8.00μ.μ.

Ημερομηνία λήξης συμμετοχών 29 Μαΐου 2008.



Δεν υπάρχουν σχόλια: