Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΛΑΣ

Ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας σας ενημερώνει ότι με τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων, αθλητικών και πολιτιστικών, προς ευχαρίστηση των παιδιών που συμμετείχαν φέτος στα τμήματα των παραδοσιακών χορών. Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα δια­μορφώνεται ως εξής:
Χορό τα παιδιά θα κάνουν την ΠΕΜΙΙΤΗ 5 ΚΑΙ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ τις πιο κάτω ώρες:
Τα παιδιά μέχρι και την 2α τάξη στις 6:30 μ.μ.
Τα παιδιά της 3ης και 4ης τάξης στις 7:30 μ.μ.

Τα παιδιά της 5ης και 6ης τάξης στις 8:30 μ.μ.
Την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες σε τουρνουά βόλεϊ
Την Κυριακή 8 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του τουρνουά βόλεϊ.
Το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 9:00 Π.μ. ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων (2ας δημοτικού -3ης δημοτικού) και(4ης δημοτικού - 5ης δημοτικού).
Το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. αγώνες στίβου με ελεύθερη συμμετοχή όλων των παιδιών ηλικίας μέχρι και την 6η τάξη του δημοτικού σχολείου στο εθνικό στάδιο του Δή­μου μου Σκάλας.
Τη Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 9:00 Π.μ. ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων (3ης δημοτικού -4ης δημοτικού) και(5ης δημοτικού - 6ης δημοτικού).
Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ. Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία των πηγών (Θα ακολουθήσουν οι απονομές στους νικητές των παραπάνω αγωνισμάτων και λαϊκό πανηγύρι)
Για τη συμμετοχή στο τουρνουά βόλεϊ θα πρέπει να συμπληρώσετε «έντυπο συμμετοχής> το οποίο μπορείτε να παραλάβετε από το περίπτερο της Κας Βάβαλoυ (πρόεδρoς) από το φωτογραφείο της Κας Καραχοτζίτη (Ταμίας) και από το γραφείο που εργάζεται η κα Mιχελάκου(Avτιπρόεδρος). Οι συμμετοχές στο στίβο θα δηλώνονται στο εθνικό στάδιο Σκάλας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής των αγώνων.
Η συμμετοχή των παιδιών σας στις αθλητικές εκδηλώσεις και η δική σας στο λαϊκό μας πανηγύρι είναι αυτά που θα μας δώσουν τη δύναμη και το κουράγιο, με καινοτόμες κάθε φορά προσπάθειες, να δίνουμε στον τόπο μας το κάτι παραπάνω.

Με εκτίμηση Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: