Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Σκάλας στις 29-9-08 με δέκα τακτικά θέματα και τρία έκτακτα. Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν και αρκετοί κάτοικοι της Σκάλας καθότι υπήρχαν δυο καυτά θέματα που αφορούν τους κατοίκους της Σκάλας .το πρώτο θέμα ήταν η μεταφορά κεραιών κινητής τηλεφωνίας ,εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκουβούσης Δημήτριος. και το δεύτερο θέμα ήταν η επαναλειτουργία λαϊκής αγοράς στη Σκάλα ,εισηγητής ήταν ο Αντιδήμαρχος κ .Λυμπερης Παναγιωτης.Κατά τη διάρκειας της συνεδριάσεις υπήρχαν εντάσεις από τους κατοίκους που ήταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τη μεταφορά της κεραίας που λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην οικία του κ.Μένεγα.Με το θέμα της λαϊκής αγοράς της Σκάλας ήταν εκπρόσωποι από τον Εμπορικό Σύλλογο της Σκάλας στο οποίο ήταν αντίθετοι στην επαναλειτουργία της Λαϊκής Αγοράς .Τελικά και οι δύο προτάσεις ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία.

ΟΜΙΛΙΑ

Boomp3.com

Από ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 29-9-08

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.
ΣΝΟΜΠΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΕΙ.
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ?.
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ?.
Η ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕ .
ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.


ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ,ΕΝΑ ΤΟΠΟ, ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΟΠΩΣ Η ΑΠΕΙΛΗ,Η ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ,Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ,Η' ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ.ΑΝ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΤΑ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! (ΚΕΡΑΙΕΣ) ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ; ΕΝΙΟΤΕ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!! ΑΚΟΥ ΣΤΟΠ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙΝΕ? ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΥΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

(ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ)
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΝΕΓΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;
ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟΤΕΡΗ. Ο ΟΤΕ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ;;;;;;;;;;;