Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Έντονη κινητικότητα σημειώνεται σήμερα στο Α.Τ.Βλαχιωτη και Α.Τ ΣΚΑΛΑΣ.
Από πληροφορίες που έχουμε έως και αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο(19:00),έχουν γίνει τρεις διαφορετικές συλλήψεις με υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά.
Είναι λυπηρό γεγονός για τη περιοχή μας διότι φαίνεται το μέγεθος που έχουν πάρει στη κοινωνία μας τα ναρκωτικά,και που όπως λέει και ένας φίλος μου είναι η σύγχρονη αρρώστια.
Από την άλλη μεριά βλέπουμε την Αστυνομία της περιοχή μας να έχει δώσει μεγάλο βάρος στο θέμα γύρω από τα ναρκωτικά,και εδώ πρέπει όλοι οι πολίτες ,σύλλογοι, και φορείς που δραστηριοποιούνται στη περιοχή μας να βοηθήσουν προς σε αυτή τη κατεύθυνση,γιατί σήμερα χτυπάει τη πόρτα του γείτονα ,περίμενε αύριο και τη δικιά σου.
Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες αργότερα.
Νεότερα από το θέμα των συλλήψεων,έχει προκύψει και τέταρτη σύλληψη με ναρκωτικά 20:30

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ναρκωτικά έχουν πάψει από καιρό να είναι πρόβλημα των φτωχών ή των παραμελημένων και κακοποιημένων παιδιών από προβληματικές οικογένειες. Η χρήση ναρκωτικών έχει προβληθεί ως τρόπος ζωής, είναι μέρος του "lifestyle" που κυριαρχεί. Υπάρχουν ναρκωτικά για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια. Για τους πλουσίους είναι η κοκκαϊνη, για τους φτωχούς η ηρωίνη με τις σύριγγες τα τρυπήματα και τις αρρώστειες που μεταδίδουν ο ένας στον άλλο οι ηρωινομανείς... Το κάπνισμα του χασίς, τέλος, προβάλλεται έντεχνα ως συνήθεια "λιγότερο επικίνδυνη από την κατανάλωση αλκοόλ".
Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι τα ναρκωτικά έχουν περάσει στη ζωή μας και μας αφορούν όλους, κανενός τα παιδιά δεν είναι ασφαλή. Πολύ εύκολα μπορεί κανείς να παρασυρθεί και από μια απλή "μαγκιά" να βρεθεί εξαρτημένος από ουσίες. Άλλωστε, όλοι αρχίζουν το κάπνισμα ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ως ένδειξη χειραφέτησης από τον έλεγχο των γονιών τους. Όμως σκεφτείτε ότι αυτός ο οποίος παίρνει ηρωίνη ξεκίνησε από το χασίς και πριν καπνίσει χασίς, κάπνισε τσιγάρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι καπνιστές καταλήγουν στα ναρκωτικά, αλλά ότι οι μη καπνιστές διατρέχουν ελάχιστο ως μηδαμινό κίνδυνο να πέσουν στην παγίδα των ναρκωτικών.

Όσον αφορά την αστυνομία, το κέρδος από τις πωλήσεις ναρκωτικών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και γι'αυτό η αστυνομία δεν μπορεί ούτε θα μπορέσει ποτέ να αντιμετωπίσει ολοκληρωτικά το πρόβλημα. Ό,τι μπορούν κάνουν, αλλά αυτό δεν αρκεί, γι'αυτό πρέπει να έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοιχτά.

Ανώνυμος είπε...

Sxolia tetoiou typou proerxontai apo anthropous mi sindemenous me tin pragmatikotita.I sillipsi anthropoun pou pasxoun apo mia arrostia kai i timorisi tous me prostima filakes kai dimosia geliopoiisi,einai praxi apanthropi.
Den lithovoloume tous karkinopatheis,oute tous paxisarkous oute tous exartimenous apo ousies i alcohol,antitheta prepei na tous voithame na xefigoun apo tn arrostia tous...

kato oi roufianoi...