Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Δελτίο τύπου - Πιερράκεια 2010

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι αθλητικοί αγώνες στίβου -ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ 2010- που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας, σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Αθλητικό Οργανισμό Λακωνίας και το Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Σκάλας.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο απόδοσης τιμής στο μεγάλο Σκαλιώτη ακοντιστή, Χρήστο Πιερράκο, ο οποίος τίμησε και φέτος με την παρουσία του τη διοργάνωση.
Ειδικότερα, το Σάββατο 5 Ιουνίου, το Δημοτικό Στάδιο Σκάλας φιλοξένησε 100 μικρούς αθλητές από το δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό.
Την έναρξη των αγωνισμάτων κήρυξε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Σκάλας κ. Δημήτριος Γκουβούσης, ο οποίος επεσήμανε ταυτόχρονα τη σημαντικότητα που ενέχει η μύηση των παιδιών στο πνεύμα του αθλητισμού, από πολύ μικρή ηλικία.
Οι μικροί διαγωνιζόμενοι αγωνίστηκαν στην ταχύτητα, το άλμα εις μήκος, τις ρίψεις (σφαίρα και ακόντιο), ενώ μετά τη λήξη του κάθε αγωνίσματος λάμβαναν αναμνηστικά και διπλώματα, με τους τρεις πρώτους να κερδίζουν φυσικά και μετάλλιο.
Να σημειωθεί επίσης ότι, στον αθλητή που κατάφερε την καλύτερη ρίψη ακοντίου, προσφέρθηκε ως ένδειξη επιβράβευσης, κύπελλο από τον ίδιο τον κ. Πιερράκο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκάλας κ. Θεανώ Παπαφάγου, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κκ. Ελένη Δεντάκου και Γιώργος Φωτεινάκος, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Σκάλας κ. Χρήστος Αναγνωστάκος, όλα τα μέλη του ΓΑΣ και πλήθος κόσμου.
Από τη διοργάνωση δεν έλειψαν, βέβαια, οι γονείς - συγγενείς των παιδιών, οι οποίοι παρακολουθούσαν με συγκίνηση την προσπάθεια των μικρών αθλητών.
Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχή έκβαση των αγώνων, ευχαριστώντας θερμά τόσο το ΝΑΟΛ για την πολύτιμη αρωγή του όσο και τα μέλη του ΓΑΣ για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη όταν θα ξεκινάς να αναφέρεσαι με ονόματα για εκδήλωση που έχει να κάνει με τον κλασσικό αθλητισμό στο Δήμο Σκάλας το πρώτο όνομα που θα πρέπει να αναφέρεται είναι το ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΒΕΡΓΟΣ.

leimonitis είπε...

Η ανάρτηση είναι δελτίο τύπου ΚΕΔΣ δήμου Σκάλας .
Όσον αφορά το Θύμιο οφείλουμε όλοι μας να του αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό σαν αθλητής, και οι εμπειρίες που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να τα μεταλαμπαδεύσει στους νέους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Σκάλας .
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Θύμιο όσο και στο Γυμναστικό Σύλλογο, για αυτόν τον μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινώς κάτω από υποτυπώδη συνθήκες άθλησης.......