Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κατόπιν του αρ.1595/09-06-2010 εγγράφου της Δ/νσης Πρόνοιας της Ν.Α. Μεσσηνίας, σας ανακοινώνουμε τα εξής:
1.Στο Νομό Μεσσηνίας και στη θέση Σουμπρόλακα Ταϋγέτου, η οποία απέχει 40χλμ περίπου από την πόλη της Καλαμάτας, λειτουργεί κάθε χρόνο κατά τους θερινούς μήνες Παιδική Εξοχή αρμοδιότητος του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την επωνυμία «ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».
2. Στην κατασκήνωση αυτή γίνονται δεκτά παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, που έχουν ανάγκη παραθερισμού.
Oι εγγραφές θα γίνονται στις Δ/νσεις Υγείας και Δ/νσεις Υγείας & Πρόνοιας όλων των Νομ/κών Αυτ/σεων ή σε Πολυΐατρεία, Ιατρεία του Ι.Κ.Α., Κέντρα Υγείας κ.λ.π. στις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι την 30η Ιουνίου 2010. Την επόμενη ημέρα οι Υγειονομικές Υπηρεσίες θα στείλουν τις συμπληρωμένες καρτέλες στην Δ/νση Πρόνοιας της Ν.Α. Μεσσηνίας.
Για φέτος το πρόγραμμα του καλοκαιρινού παραθερισμού προβλέπει δύο περιόδους:

α.12 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
β 27 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

3. Κάθε παιδί, πριν την εγγραφή θα εξετάζεται από τους γιατρούς των πιο πάνω Υγειονομικών Υπηρεσιών ή από γιατρούς των Ασφαλιστικών Ταμείων που είναι ασφαλισμένοι οι γονείς του και για αυτό είναι απαραίτητη η προσκόμιση του βιβλιαρίου Υγείας ή η Κάρτα των υποχρεωτικών, για ομαδική συμβίωση, εμβολίων, τα οποία θα του συστήνονται να γίνουν σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει μέχρι την ημέρα της εγγραφής του.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Εργασίας της Ν.Α. Λακωνίας και στο τηλέφωνο: 27310-93800 (εσωτ. 1036 & 1051).
Σπάρτη 11-06-201
Από το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: