Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

Ο Δήμος Ευρώτα στο πλαίσιο του προγράμματος «Αξιοποίηση Ελλήνων ανέργων στις γεωργοκτηνοτροφικές εργασίες» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους αγρότες, κτηνοτρόφους, ιδιοκτήτες συνεργείων συλλογής αγροτικών προϊόντων, κ.λ.π., οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για τον επιθυμητό αριθμό ανέργων εργατών που χρειάζονται.

Απαραίτητα δικαιολογητικά
1. Αίτηση στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη ή του εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του, τη χρονική διάρκεια απασχόλησης και τον αριθμό ανέργων εργατών.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών

Τα ως άνω δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στον Δημοτικό κατάστημα Σκάλας μέχρι τις 22/05/2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ".

Ο Δήμος Ευρώτα στo πλαίσιo του προγράμματος «Αξιοποίηση Ελλήνων ανέργων στις γεωργοκτηνοτροφικές εργασίες» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες κατοικιών του Δήμου να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για την ενοικίαση των ιδιοκτησιών τους . Οι κατοικίες θα χρησιμοποιηθούν ως "Στέγη στήριξης των ανέργων".
Προδιαγραφές
1. Κουζίνα
2. Υπνοδωμάτια
3. Χώροι Υγιεινής
4. Καθιστικό – τραπεζαρία (προαιρετικά)

Απαραίτητα δικαιολογητικά
1. Αίτηση στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη ή του εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του, η διεύθυνση που βρίσκεται η κατοικία, τα τετραγωνικά μέτρα, καθώς και το αντίτιμο του ενοικίου στο οποίο προσφέρεται το μίσθωμα (με την παράκληση του χαμηλότερου δυνατού).

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών

Τα ως άνω δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στον Δημοτικό κατάστημα Σκάλας μέχρι τις 22/05/2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00μ.μ. με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ".


Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Γρυπιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: